Sorum var

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Fadime0404 tarafından oluşturulan Sorum var başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,311 kez görüntülenmiş, 16 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sorum var
Konbuyu başlatan Fadime0404
Başlangıç tarihi
Cevaplar 0
Görüntüleme 0
İlk mesaj tepki puanı 0
Son Mesaj Yazan Elmas🌼timur

Fadime0404

Kayıtlı Üye
rank
Adettime 7 gün gecikti acabina hamilemiyim daha test yapmadım test yapıyım mı yoksa bekliyim mı daha

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Erken gebelik testi var canım yap istersen ben 10 gün geçmişti test yaptım tek çizgi çıktı erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı ama belli etti yani 😊

Fadime0404

Kayıtlı Üye
rank
Erken gebelik testi var canım yap istersen ben 10 gün geçmişti test yaptım tek çizgi çıktı erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı ama belli etti yani 😊
Böyle gecikti bir kere de sonra bı bakmışım adettim olmuşum inşallah bu sefer gelmez çok dua ediyom
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Yap cnm Allahım gönlüne göre versin inşallah
Teşekkür ederim canım daha erken diye yapmak istimiyom testi biraz daha bekliyim belki gelir adettim

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank
Böyle gecikti bir kere de sonra bı bakmışım adettim olmuşum inşallah bu sefer gelmez çok dua ediyom

Teşekkür ederim canım daha erken diye yapmak istimiyom testi biraz daha bekliyim belki gelir adettim
Sen bilirsin cnm benim

Nur123

Kayıtlı Üye
rank

Sabredersen bekle tabi canım bende sabır yoktu kaç kere yaptım bilmiyoeum 😅😅

Tüm sayfalar yüklendi.

Bu alana bir cevap yazın...