Sorum var

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Fatma Özgen tarafından oluşturulan Sorum var başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 371 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sorum var
Konbuyu başlatan Fatma Özgen
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nur123

Fatma Özgen

Kayıtlı Üye
rank
Meraba hanımlar 34 haftayım korona virüse yakalandım bebeğime zararı varmı karantinadayım evden çıkamıyorum bu yüzden doktorada görünemiyorum ne yapmalıyım sizce zor bir durum bu arada 16 yaşında yım

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Meraba hanımlar 34 haftayım korona virüse yakalandım bebeğime zararı varmı karantinadayım evden çıkamıyorum bu yüzden doktorada görünemiyorum ne yapmalıyım sizce zor bir durum bu arada 16 yaşında yım
Kıyamam canım benim ya çokta küçükmüşsün daha. Geçmiş olsun yemene içmene dikkat et bebeğe zararı olmuyor korkma bol su iç c vitamini tüket sarımsak ye bol bol atlatırsın bir an önce inşallah

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Cnm ya Allahım şifa versin hem sana hem bebeğine beslenmene dikkat et bol meyve ye doktora gidemesen bile arayıp bilgi alabilirsin onlar zaten seni arayıp bi şikayetin sıkıntın var mı diye sorarlar

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar