Sorum var

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Tülay NALÇACI tarafından oluşturulan Sorum var başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 276 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sorum var
Konbuyu başlatan Tülay NALÇACI
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Aselaras

Tülay NALÇACI

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar günaydın hamileliğinde ev temizliği ile ilgili sorun yaşayana varmıydı ben kokulara aşırı duyarlıyım bazen temizlik yaparken çamaşır suyu kullanıyorum bebeğime ne gibi zararı olur hiç kullanmamam mı gerekir çok korkuyorum, aslında kullanmak da istemiyorum ama yapamıyorum sanki onu kullanmayınca heryer çok kirli gibi geliyor bu duygu beni mahvediyor, ne yapmalıyım bebeğime zarar vermesinden de çok korkuyorum 😭😭

iki kiz iki oğlan annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar günaydın hamileliğinde ev temizliği ile ilgili sorun yaşayana varmıydı ben kokulara aşırı duyarlıyım bazen temizlik yaparken çamaşır suyu kullanıyorum bebeğime ne gibi zararı olur hiç kullanmamam mı gerekir çok korkuyorum, aslında kullanmak da istemiyorum ama yapamıyorum sanki onu kullanmayınca heryer çok kirli gibi geliyor bu duygu beni mahvediyor, ne yapmalıyım bebeğime zarar vermesinden de çok korkuyorum 😭😭
Canim çamaşır suyu hangi marka kullaniyosun ben bingo oksijen kullanıyorum hem bogazimi tikamiyo ellerimi mahvetmiyo guzel kokusu var hemde oda çamaşır suyu yani bir zarar i yok bana öyle onu dene istersen bir

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Al bu ben o kokuyu almazsa rahat etmiyo cnm kimyasal sonuçta dikkat et kokusu az olanı rahatsız etmeyeni tercih et bide mutlaka eldiven kullan

Tüm sayfalar yüklendi.