Sorum var

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ebranur kel tarafından oluşturulan Sorum var başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 518 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sorum var
Konbuyu başlatan Ebranur kel
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Meliha

Ebranur kel

Kayıtlı Üye
rank
Benim psikolojik ve çocukluk travmalarim sebebiyle tırnak yeme alışkanlığı oluştu. Gerilsem sinirlensem tırnak yiyorum. Şuan hamileyim acaba bebeğe zarar dokunur mu? Bilgisi olan yardımcı olabilirse çok sevinirim🥰

İklim

Kayıtlı Üye
rank
Benim psikolojik ve çocukluk travmalarim sebebiyle tırnak yeme alışkanlığı oluştu. Gerilsem sinirlensem tırnak yiyorum. Şuan hamileyim acaba bebeğe zarar dokunur mu? Bilgisi olan yardımcı olabilirse çok sevinirim🥰
Mikrop kapar daha çabuk hastalanirsin eğer yutuyosan bebeğe geçerse daha çok tehlikeli sonuçta içinde uzayabilir yememeye gayret et bendede o alışkanlık vardı çok şükür bıraktım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Yediğimde ellerim iğrenç bir görüntü alıyordu bende utanıyodum sonra uzatmaya karar verdim oje sürdüm o hali daha çok hoşuma gitti bir anda bıraktım bence sende öyle dene

Ebranur kel

Kayıtlı Üye
rank
Mikrop kapar daha çabuk hastalanirsin eğer yutuyosan bebeğe geçerse daha çok tehlikeli sonuçta içinde uzayabilir yememeye gayret et bendede o alışkanlık vardı çok şükür bıraktım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Yediğimde ellerim iğrenç bir görüntü alıyordu bende utanıyodum sonra uzatmaya karar verdim oje sürdüm o hali daha çok hoşuma gitti bir anda bıraktım bence sende öyle dene
Deniyorum kaç kere hemde ama yine aynı başa dönüyorum bundan sonra daha dikkatli olmaya çalışacağım

İklim

Kayıtlı Üye
rank
Deniyorum kaç kere hemde ama yine aynı başa dönüyorum bundan sonra daha dikkatli olmaya çalışacağım
Dikkat et yani yutmasan bile çabuk mikrop kaparsin haliyle ilaç kullanamıyoz daha büyük sıkıntılar yaşarsın ojeli ellere falan özenmeye çalış benim elim kendime çok çirkin geliyodu öyle öyle bıraktım

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar