Sorun var sanırım

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sema oğurlu tarafından oluşturulan Sorun var sanırım başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,297 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sorun var sanırım
Konbuyu başlatan Sema oğurlu
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Esra Çınarrrr

Sema oğurlu

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar tam 20 dakikadır sırtımda ve özel bolgemde ağırlık hissediyorum ve 17 haftalık oldum bu akşam sizde kötü bsey varmidir sürekli iç çamaşırımda ıslanıyor

Esra Çınarrrr

Kayıtlı Üye
rank
Akıntınız ıslak ve kokuluysa enfeksiyon olabilirsiniz bol bol su için duş almayın bence Allah korusun sıcak su bebekle ilgili bir durumda kanallar çabuk açılır

Sema oğurlu

Kayıtlı Üye
rank
İnşallah canım sağ salim Kucağımıza alalım hepimiz bebişlerimizi inşallah ❤️
Amin canım çok zor biz kadınlar için herşey gönlümuzce olur inşallah
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Akıntınız ıslak ve kokuluysa enfeksiyon olabilirsiniz bol bol su için duş almayın bence Allah korusun sıcak su bebekle ilgili bir durumda kanallar çabuk açılır
Bı anda ağrı falan olur mu ki canım

Esra Çınarrrr

Kayıtlı Üye
rank
Amin canım çok zor biz kadınlar için herşey gönlümuzce olur inşallah

Valla ben 2 defa doğum sancısı gibi sancıyla gittim acile daha 20 hafta civarındaydı idrar numunesi aldılar enfeksiyon var dediler suyu çok icmemistim o gün serum taktılar idrarımı da yapamadım onun için sonda taktilar şimdi de suyu çok içmeyince ufak ufak sancılar başlıyor tamamen bitmedi 35 haftaligim üreme olmadığı için antibiyotik de vermiyor doktorum

Tüm sayfalar yüklendi.