Sezeryan sonrasi normal doğum yaşayanlar paylaşabilir mi
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,403 Konum Kırklareli 2 Kasım 2023 #2 Burada bir arkadaşımız yaptı canım zor olmamıştı doğumu ama oda uygulamayı bıraktı başka kimse yok diye biliyorum. Kaç yıl geçti üstünden Nursl' Alıntı: Sezeryan sonrasi normal doğum yaşayanlar paylaşabilir Genişletmek için tıkla ...
Burada bir arkadaşımız yaptı canım zor olmamıştı doğumu ama oda uygulamayı bıraktı başka kimse yok diye biliyorum. Kaç yıl geçti üstünden Nursl' Alıntı: Sezeryan sonrasi normal doğum yaşayanlar paylaşabilir Genişletmek için tıkla ...
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,097 2 Kasım 2023 #3 Nursl' Alıntı: Sezeryan sonrasi normal doğum yaşayanlar paylaşabilir mi Genişletmek için tıkla ... Evet bir arkadaşimiz vardı ama şimdi yok canim
Nursl' Alıntı: Sezeryan sonrasi normal doğum yaşayanlar paylaşabilir mi Genişletmek için tıkla ... Evet bir arkadaşimiz vardı ama şimdi yok canim
M Mammarouge Guest 21 Ocak 2024 #4 Nursl' Alıntı: Sezeryan sonrasi normal doğum yaşayanlar paylaşabilir mi Genişletmek için tıkla ... Ben yaptım 29 ay arayla gebeliklerim çok da memnun kaldım ve kolay oldu
Nursl' Alıntı: Sezeryan sonrasi normal doğum yaşayanlar paylaşabilir mi Genişletmek için tıkla ... Ben yaptım 29 ay arayla gebeliklerim çok da memnun kaldım ve kolay oldu