Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Canim bu konuda bilgim yok ama brn instegramda bir tane kadindogumcu takip ediyorum. Oda hastasiyla bu durumu yasamis. Annenin suyu fazla bebek onden gidiyormus. Karbonhidrat sekerli seyler ve seker orani yuksek meyveleri azalttirmis 2 haftaki kontrolde hersey normal cikmis. Sorunu gorunce bu bilgiyi paylasmak istedim
Canim bu konuda bilgim yok ama brn instegramda bir tane kadindogumcu takip ediyorum. Oda hastasiyla bu durumu yasamis. Annenin suyu fazla bebek onden gidiyormus. Karbonhidrat sekerli seyler ve seker orani yuksek meyveleri azalttirmis 2 haftaki kontrolde hersey normal cikmis. Sorunu gorunce bu bilgiyi paylasmak istedim
Merhaba benim de detaylı ultrason da suyu fazla çıkmıştı sonra ki kontrol de normale döndü. Seker den kaynaklıyo genelde cok fazla sekerli ve asitli seyler tüketmemeye çalışın