Su icememek

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Minemine tarafından oluşturulan Su icememek başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,362 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Su icememek
Konbuyu başlatan Minemine
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nesliesen

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba arkadaslar aranizda su icemeyen varmi 19 haftalik hamileym nerdeyse 3 aydir bir yudum su icemiyorum sivi olarak visne suyu icmeye camisiyrm yeni yeni de birseyler yemeye basladm bu arada 10 kg da verdim malesef
Cnm ya su icmen gerekiyor ki ilk üç ay bende fazla içemiyordum resmen sudan bile tiksiniyordum ama günde en az 4 bardak içerdim.. şuan daha iyiyim 20+4 bebeğim suan içiyorum.. sende içmeye çalış bebeğin amniyo sıvısı için şu önemli cnm bebeğin susuz kalmasin

Minemine

Kayıtlı Üye
rank
Cnm yaş su icmen gerekiyor ki ilk üç ay bebe fazla içemiyordum resmen sudan bile tiksiniyordum ama günde en az 4 bardak içerdim.. şuan daha iyiyim 20+4 bebeğim sunl içiyorum.. sende içmeye çalış bebeğin amniyo sıvısı için şu önemli cnm bebeğin susuz kalmasin
Yaa farkindaym o kadar cok vicdan yapiyorum ki anlatamam evde annem var oda olmasa bilmiyorum halim ne olur
Su günlüğü uygulama indir oradan takip et canim hatirlatici inşaallah bir an önce düzelir
Cok sagol canm tesekkur ederim denicem😊

Okyanusgülü

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba arkadaslar aranizda su icemeyen varmi 19 haftalik hamileym nerdeyse 3 aydir bir yudum su icemiyorum sivi olarak visne suyu icmeye camisiyrm yeni yeni de birseyler yemeye basladm bu arada 10 kg da verdim malesef
Valla okadar su iciyorumki anlatamam sanki böyle hiç su içmemiş gibi hemde bende diyorum acaba cokmu içiyorum ama içimden geliyo normaldede suyu çok içerdim zaten

Tüm sayfalar yüklendi.