Sünnet olalı 4 saat oldu

• Konbuyu başlatan Hüso Doruğun Annesi
  • Toplam 8 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Hüso Doruğun Annesi tarafından oluşturulan Sünnet olalı 4 saat oldu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,397 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sünnet olalı 4 saat oldu
Konbuyu başlatan Hüso Doruğun Annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Tecrübeli Anne
H

Hüso Doruğun Annesi

Guest
Oğlum 48 günlük bugün sünnet ettirdik hastanede çocuk cerrahi sünnet etti çok ağladı sonlara doğru aşırı ağladı hatta eve geldik 4-5 saat oldu idrarını yapmadı

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Oğlum 48 günlük bugün sünnet ettirdik hastanede çocuk cerrahi sünnet etti çok ağladı sonlara doğru aşırı ağladı hatta eve geldik 4-5 saat oldu idrarını yapmadı
Oyyy kiyamam ya😢😢bizde bakalm 2 aylk olunca yaptirmak istyoruz cokmu zor oluyor kuzum ya ama herkes ilk 3 ay en kolayi diyor daha sonraya kalirsak kalir gider

Gökçen

Kayıtlı Üye
rank
Geçmiş olsun ben 5 aylıkken yaptırdım enfeksiyon kapmammsina dikkat edin arada havandirin bezini çıkarın fazla ıslak beklemesin bezi kolay gelsin geçmiş olsun

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Yapar canim idrarini illaki küçük yaptırman en iyi si bende oğlumu sunnet ettirdim bir hafta oluyor 5 yaşında bide şişti yerinde hic durmuyor kanadi biraz enfeksiyon olusmaya baslamis ucu da morardı küçükken yaptırman en iyisi cok geçmiş olsun allah askerligini dagmatligini gostersin 🥰

Tecrübeli Anne

Kayıtlı Üye
rank
Yapar canim bende bi hqftq once yaptirdim üç aylik uc saat sonra falan yapmıştır ilk yaparken agliyo ama ufak zaten tutma şansı yok
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Oyyy kiyamam ya😢😢bizde bakalm 2 aylk olunca yaptirmak istyoruz cokmu zor oluyor kuzum ya ama herkes ilk 3 ay en kolayi diyor daha sonraya kalirsak kalir gider
Ne kqdar erken o kadar iyi bence uc aylik yaptırdım bende bi hafta oldu tam ilk iki gün zordu tabi agri kesiciler le geçti ama şükür azaliyo sonra acısı

Tüm sayfalar yüklendi.