Sürekli emmek

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Bager duha 👼🤍 tarafından oluşturulan Sürekli emmek başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 460 kez görüntülenmiş, 10 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sürekli emmek
Konbuyu başlatan Bager duha 👼🤍
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Bager duha 👼🤍

Bager duha 👼🤍

Kayıtlı Üye
rank
Bebeğim 1 yaş 7 aylık 2yasina kadar emzirmek istiyorum ama çok faza geceleri uyanıyor bu kaç gündür daha da fazla uyanıyor uyumuyor sanki tek damla süt bile olsa onu da istiyorum der gibi 1saat boyunca emiyor uyumuyor yatağına koyunca çok ağlıyor ne yapacağımı artık bilmiyorum sütten açmak da istemiyorum

leylam19

Kayıtlı Üye
rank
Bebeğim 1 yaş 7 aylık 2yasina kadar emzirmek istiyorum ama çok faza geceleri uyanıyor bu kaç gündür daha da fazla uyanıyor uyumuyor sanki tek damla süt bile olsa onu da istiyorum der gibi 1saat boyunca emiyor uyumuyor yatağına koyunca çok ağlıyor ne yapacağımı artık bilmiyorum sütten açmak da istemiyorum
Canım belki doymuyordur o yüzden daha fazla emmek istiyor? Sütünden başla bişeyler yediriyormusun. Yada benim kızım gibi olmuş benimkide 9 aylık uyuyana kadar emzik yerine emiyor uyuyunca zorla ayırıyorum

Bager duha 👼🤍

Kayıtlı Üye
rank
Canım belki doymuyordur o yüzden daha fazla emmek istiyor? Sütünden başla bişeyler yediriyormusun. Yada benim kızım gibi olmuş benimkide 9 aylık uyuyana kadar emzik yerine emiyor uyuyunca zorla ayırıyorum
Yediriyorum canım uyutmadan önce de yediriyorum ki uyanmasın bu bı kaç gündür öyle

Tüm sayfalar yüklendi.