Surekli yemek

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ulduz.kiz anesi👶❤ tarafından oluşturulan Surekli yemek başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,822 kez görüntülenmiş, 40 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Surekli yemek
Konbuyu başlatan Ulduz.kiz anesi👶❤
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ulduz.kiz anesi👶❤

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Selam kizlar.nasilsiz bulantilarimnan dolayi hicbiwey yiyemiyordum 12 hafdaya geldim hic bir bulantim yok surekli yiyorum amma doymuyorum😅dun hava almaga cixdim men acam deyib eve dondum gece bele yiyorum amma doymuyorum😅menim halimde olan varmi

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Selam kizlar.nasilsiz bulantilarimnan dolayi hicbiwey yiyemiyordum 12 hafdaya geldim hic bir bulantim yok surekli yiyorum amma doymuyorum😅dun hava almaga cixdim men acam deyib eve dondum gece bele yiyorum amma doymuyorum😅menim halimde olan varmi
Bende aynıyım canım sorma habire acıkıyorum nereye gidiyor yediklerim nereye gidiyor anlamadım oğluşum sömürüyor içerden beni😂😂 dk başı ağzıma biseyler atıyorum tuzlu yiyorum canım ekşi çekiyor ekşi yiyorum tatlı çekiyor tatlı yiyorum acı çekiyor 😂😂😂yiyip duruyorum😂🤦‍♀️

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Kız ben yemek yiyip doymadım diye ağlamıştım hamileyken 😂😂

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Ohh afiyet olsun yiyemediklerine saysınlar ye kız benim yerime de ye 😅😅
😅senin yerine yesem yene doymaram😅😅
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bende aynıyım canım sorma habire acıkıyorum nereye gidiyor yediklerim nereye gidiyor anlamadım oğluşum sömürüyor içerden beni😂😂 dk başı ağzıma biseyler atıyorum tuzlu yiyorum canım ekşi çekiyor ekşi yiyorum tatlı çekiyor tatlı yiyorum acı çekiyor 😂😂😂yiyip duruyorum😂🤦‍♀️
Ayni😅amma doymuyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ayni😅amma doymuyorum
Kız ben yemek yiyip doymadım diye ağlamıştım hamileyken 😂😂
🤣🤣

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank
Kız bendensin dün gece eşim diyor patlayacak az ye bebek içerde yer bulanıyor diyor ama uzun boylu zayıfım

Tüm sayfalar yüklendi.