Sütten kesme 😣

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde 3Oğul1Anne tarafından oluşturulan Sütten kesme 😣 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,252 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sütten kesme 😣
Konbuyu başlatan 3Oğul1Anne
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 3Oğul1Anne

3Oğul1Anne

Kayıtlı Üye
rank
20 aylık minnakımı sütten kesmeye başladım yavrum kıyamam geliyor ikidebir sarılıyor penyemi açmaya çalışıyor kafasını penyemden içeri sokmaya çalışıyor bide nedense bu ara hep çıkıp üstümde yatmak istiyor bu nasıl bir sınav sanki ona büyük haksızlık ettim hissi vicdan azabı anlatamam yavruma çok üzülüyorum ya yetemezsem bebekle ilgilenirken ona fazla bakamazsam diye korkuyorum. Dün büyük ablamda öğrendi gebe olduğumu tabi kızdı bir sürü ve oğlumun adı Ertuğrul ona nasıl kıydın daha ufacık dedi sürekli kafamda dönüyor ama ben istemedim nasipti geldi buda benim yavrum o da benim yavrum neden hep anneler bu acıyı yaşıyor. Acaba günah mı ona bıraktırmasam 24 aya kadar emzirsem mi bilmiyorum

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
20 aylık minnakımı sütten kesmeye başladım yavrum kıyamam geliyor ikidebir sarılıyor penyemi açmaya çalışıyor kafasını penyemden içeri sokmaya çalışıyor bide nedense bu ara hep çıkıp üstümde yatmak istiyor bu nasıl bir sınav sanki ona büyük haksızlık ettim hissi vicdan azabı anlatamam yavruma çok üzülüyorum ya yetemezsem bebekle ilgilenirken ona fazla bakamazsam diye korkuyorum. Dün büyük ablamda öğrendi gebe olduğumu tabi kızdı bir sürü ve oğlumun adı Ertuğrul ona nasıl kıydın daha ufacık dedi sürekli kafamda dönüyor ama ben istemedim nasipti geldi buda benim yavrum o da benim yavrum neden hep anneler bu acıyı yaşıyor. Acaba günah mı ona bıraktırmasam 24 aya kadar emzirsem mi bilmiyorum
Cnm küçük degil ki o kadar da sen öyle hissediyorsun anne olduğun için Allahım evlatlarına sağlık versin

Zeynep41

Kayıtlı Üye
rank
Canım hamileliğini öğrenen anne diğer çocuğunu sütten kesmesi gerekiyor bu allahın istediği diğer bebeği de rabbim sana nasip etmiş takma kimseyi boşver ben 3 gün önce 3 aylık bebeğimi kaybettim çok zor değerini bil yani rabbim kolaylık versin 🤲

3Oğul1Anne

Kayıtlı Üye
rank
Amln cnm aslında küçük degil ama annelik işte için sızlıyor
Sanırım vicdan yapmaya başladım ona karşı 😕
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canım hamileliğini öğrenen anne diğer çocuğunu sütten kesmesi gerekiyor bu allahın istediği diğer bebeği de rabbim sana nasip etmiş takma kimseyi boşver ben 3 gün önce 3 aylık bebeğimi kaybettim çok zor değerini bil yani rabbim kolaylık versin 🤲
😔😔 Başın sağolsun çok üzüldüm ☹️😔 Allah'ım sabırlar versin inşallah 🙏

Tüm sayfalar yüklendi.