Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kızlar iki gündür çamaşırımda aşırı derecede bi ıslaklık oluyor dünde şeffaf yapışkan bi sıvı akmıştı acaba suyum gelse anlarmıyım 36.haftmdayım bu arada çok endişeleniyorum
Kızlar iki gündür çamaşırımda aşırı derecede bi ıslaklık oluyor dünde şeffaf yapışkan bi sıvı akmıştı acaba suyum gelse anlarmıyım 36.haftmdayım bu arada çok endişeleniyorum
Dr Bi görün istersen canım birden gelir diye birşey yok kişiden kişiye değişir şahsen benim suyum aralıklarla az az gelmişti kaçırıyorum sanmıştım 3. Gün ağrıyla gittim hastaneye acil doğuma aldılar suyum azalmıştı
.cnm bnm suyum da az geliyordu ama bacaklarımdan akiyodu az şekilde akıntı gibi değildi bildiğin su anlarsın ya bn anlamıştım direk çünkü bacaklarımdan hafifçe susuluyodu gün boyunca öyle devam etmişti azar azar
Canım bende 36 haftalık hamileyim aynı seyleri bende yaşıyorum ve hafif ağrılarım da var bende kararsız kaldım suyum mu diye önceden böyle olmamıştı hic