Kızımla taburcu olduk iyiyiz şükür ❤️🥰 herkese çok teşekkür ederim ❤️
ÖzLemce33 💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞 Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 5,490 Konum Malatya 20 Nisan 2023 #1 Kızımla taburcu olduk iyiyiz şükür herkese çok teşekkür ederim
K Kaçak 🤩 Kayıtlı Üye Katılım 21 Kasım 2022 Mesajlar 1,028 20 Nisan 2023 #2 Gözün aydın Allah hayirli, saglikli, salih evlatlardan eylesin
H Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 16,506 20 Nisan 2023 #3 Gözün aydın birtanem Allah'ım analı babalı büyütsün inşallah sağlıkla sıhatle insalalh
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 21,528 Konum Manisa 20 Nisan 2023 #4 ÖzLemce33' Alıntı: Kızımla taburcu olduk iyiyiz şükür herkese çok teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... Çok şükür kuzum gözün aydın Çok sevindim
ÖzLemce33' Alıntı: Kızımla taburcu olduk iyiyiz şükür herkese çok teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... Çok şükür kuzum gözün aydın Çok sevindim
ÖzLemce33 💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞 Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 5,490 Konum Malatya 20 Nisan 2023 #5 Kaçak 🤩' Alıntı: Gözün aydın Allah hayirli, saglikli, salih evlatlardan eylesin Genişletmek için tıkla ... Amin inşallah çok teşekkür ederim Allah razı olsun canım benim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 20 Nisan 2023 Gamze Hümeyra' Alıntı: Çok şükür kuzum gözün aydın Çok sevindim Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederim Allah razı olsun canım benim bende vAllahii Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 20 Nisan 2023 Gamze Hümeyra' Alıntı: Çok şükür kuzum gözün aydın Çok sevindim Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederim Allah razı olsun canım benim bende vAllahii Hülya12' Alıntı: Gözün aydın birtanem Allah'ım analı babalı büyütsün inşallah sağlıkla sıhatle insalalh Genişletmek için tıkla ... Amin amin inşallah çok teşekkür ederim Allah razı olsun canım benim darısı sana insallah zamanı gelince
Kaçak 🤩' Alıntı: Gözün aydın Allah hayirli, saglikli, salih evlatlardan eylesin Genişletmek için tıkla ... Amin inşallah çok teşekkür ederim Allah razı olsun canım benim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 20 Nisan 2023 Gamze Hümeyra' Alıntı: Çok şükür kuzum gözün aydın Çok sevindim Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederim Allah razı olsun canım benim bende vAllahii Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 20 Nisan 2023 Gamze Hümeyra' Alıntı: Çok şükür kuzum gözün aydın Çok sevindim Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederim Allah razı olsun canım benim bende vAllahii Hülya12' Alıntı: Gözün aydın birtanem Allah'ım analı babalı büyütsün inşallah sağlıkla sıhatle insalalh Genişletmek için tıkla ... Amin amin inşallah çok teşekkür ederim Allah razı olsun canım benim darısı sana insallah zamanı gelince
H Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 16,506 20 Nisan 2023 #6 ÖzLemce33' Alıntı: Amin inşallah çok teşekkür ederim Allah razı olsun canım benim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 20 Nisan 2023 Çok teşekkür ederim Allah razı olsun canım benim bende vAllahii Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 20 Nisan 2023 Çok teşekkür ederim Allah razı olsun canım benim bende vAllahii Amin amin inşallah çok teşekkür ederim Allah razı olsun canım benim darısı sana insallah zamanı gelince Genişletmek için tıkla ... Amin kuzum amin insalalh
ÖzLemce33' Alıntı: Amin inşallah çok teşekkür ederim Allah razı olsun canım benim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 20 Nisan 2023 Çok teşekkür ederim Allah razı olsun canım benim bende vAllahii Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 20 Nisan 2023 Çok teşekkür ederim Allah razı olsun canım benim bende vAllahii Amin amin inşallah çok teşekkür ederim Allah razı olsun canım benim darısı sana insallah zamanı gelince Genişletmek için tıkla ... Amin kuzum amin insalalh
3 paşa 1 prenses annesi Kayıtlı Üye Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 522 20 Nisan 2023 #7 Ay çok sevindim canım çok şükür sağlıklı bir şekilde evladını kucağına aldın. Gözün aydın canım rabbim analı babalı büyütsün prensesi inşallah
Ay çok sevindim canım çok şükür sağlıklı bir şekilde evladını kucağına aldın. Gözün aydın canım rabbim analı babalı büyütsün prensesi inşallah
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 21,528 Konum Manisa 20 Nisan 2023 #8 ÖzLemce33' Alıntı: Amin inşallah çok teşekkür ederim Allah razı olsun canım benim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 20 Nisan 2023 Çok teşekkür ederim Allah razı olsun canım benim bende vAllahii Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 20 Nisan 2023 Çok teşekkür ederim Allah razı olsun canım benim bende vAllahii Amin amin inşallah çok teşekkür ederim Allah razı olsun canım benim darısı sana insallah zamanı gelince Genişletmek için tıkla ... Rica ederim kuzum sendende Allah razı olsun
ÖzLemce33' Alıntı: Amin inşallah çok teşekkür ederim Allah razı olsun canım benim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 20 Nisan 2023 Çok teşekkür ederim Allah razı olsun canım benim bende vAllahii Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 20 Nisan 2023 Çok teşekkür ederim Allah razı olsun canım benim bende vAllahii Amin amin inşallah çok teşekkür ederim Allah razı olsun canım benim darısı sana insallah zamanı gelince Genişletmek için tıkla ... Rica ederim kuzum sendende Allah razı olsun
Zeynep23 📖Kün fe Yekün!!🤲 Yönetici Mod Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 9,508 20 Nisan 2023 #9 ÖzLemce33' Alıntı: Kızımla taburcu olduk iyiyiz şükür herkese çok teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... Ayy çokk sevindim canım benim ya çok şükür iyisiniz gözün aydın Rabbim analı babalı sağlıkla hayırla büyütmeyi nasip etsin inşallah
ÖzLemce33' Alıntı: Kızımla taburcu olduk iyiyiz şükür herkese çok teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... Ayy çokk sevindim canım benim ya çok şükür iyisiniz gözün aydın Rabbim analı babalı sağlıkla hayırla büyütmeyi nasip etsin inşallah
O ozgul Kayıtlı Üye Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 83 20 Nisan 2023 #10 Gözünuz aydın bir hafta kaldi bnm de dogumuma