Takipne hastalığı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Demoş51 tarafından oluşturulan Takipne hastalığı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 179 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Takipne hastalığı
Konbuyu başlatan Demoş51
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Demoş51

Kayıtlı Üye
rank
Anneler merhaba 4 aralık çarşamba seseryan doğum yaptım bebeğimin ciğerinde enfeksiyon olduğunu söylediler cuma günü küveze aldılar. Göğsü çok tuhaf inip şişiyor. İçine çok çöküyor. Bu durumu yaşayan var mı çok bitkin haldeyim nolur söyleyin

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Anneler merhaba 4 aralık çarşamba seseryan doğum yaptım bebeğimin ciğerinde enfeksiyon olduğunu söylediler cuma günü küveze aldılar. Göğsü çok tuhaf inip şişiyor. İçine çok çöküyor. Bu durumu yaşayan var mı çok bitkin haldeyim nolur söyleyin
Ciğerinde aynı zamanda solunum sıkıntısı olduğu için içine çöker canım . Benim kızda doğumdan saniyler önce ciğeri komple su yutmuştu . Nefes alamıyordu ciğeri çok değişikti 4 gün küvezde kaldı solunum desteği verildi şükür şuan 8 aylık olacak . Stres yapma bol bol süt sağ miniğe . Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar