Sorum var Tekmeleri hissetme

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde kendinedoktor tarafından oluşturulan Tekmeleri hissetme başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,256 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Tekmeleri hissetme
Konbuyu başlatan kendinedoktor
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Doğa'nın Annesi🐞❤️🧿

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Yattığım, yada oturduğum zaman başlardı benim oğlan 😂

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 5. Haftasındasınız.
5. Hafta
Bebeğinizin boyu artık 1,5-2,5 mm. ve yaklaşık olarak bir susam tanesi büyüklüğünde. Gelişmekte olan
bebeğinizin çalışmaya başlayan ilk sistemi kardiyovasküler sistemidir. (kalp ve kan damarları).
Bebeğinizin küçük kalbinin fonksiyonu normal bir kalbin fonksiyonundan farksızdır: Bebeğinizin
gelişmekte olan dokularını besleyecek oksijen ve besin açısından zengin kan hücrelerini taşımak. Anne
gebelik süresince kararsızlık, heyecan, sinirlilik duygularını hissedebilir. Hepsi normaldir :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Tubiss00

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşlar merhaba günlük tahminen kaç tekme hissetmemiz lazım bunun sayısı felan bar mı acaba

baharada

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba anneler
Bebisleriniz en çok hangi saatlerde tekme atıyor günü gününe tutuyor mu :)
Öğle kendini belli eder benimki gece bu saatler akşamları da tabi benim yeni bes ay olduğu icin bi iki dakikada duruyo yedi sekizdeki gibi her saat başı değil her hercocuk da da farklı oluyor bugün çok kımıldadı yarın bidefa ikidefa anca mesela

kendinedoktor

Kayıtlı Üye
rank
Öğle kendini belli eder benimki gece bu saatler akşamları da tabi benim yeni bes ay olduğu icin bi iki dakikada duruyo yedi sekizdeki gibi her saat başı değil her hercocuk da da farklı oluyor bugün çok kımıldadı yarın bidefa ikidefa anca mesela
Günü gününe tutmuyor demek ki :)
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Maşallah:)
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Yattığım, yada oturduğum zaman başlardı

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Arkadaşlar merhaba günlük tahminen kaç tekme hissetmemiz lazım bunun sayısı felan bar mı acaba
Bebekten bebeğe göre değişir o. Bazı bebekler sakinken bazıları çok hareketli olabiliyor

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 5. Haftasındasınız.
5. Hafta
Bebeğinizin boyu artık 1,5-2,5 mm. ve yaklaşık olarak bir susam tanesi büyüklüğünde. Gelişmekte olan
bebeğinizin çalışmaya başlayan ilk sistemi kardiyovasküler sistemidir. (kalp ve kan damarları).
Bebeğinizin küçük kalbinin fonksiyonu normal bir kalbin fonksiyonundan farksızdır: Bebeğinizin
gelişmekte olan dokularını besleyecek oksijen ve besin açısından zengin kan hücrelerini taşımak. Anne
gebelik süresince kararsızlık, heyecan, sinirlilik duygularını hissedebilir. Hepsi normaldir :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız
Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar