Temasli korona

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Duruu tarafından oluşturulan Temasli korona başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,226 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Temasli korona
Konbuyu başlatan Duruu
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Heyecanlı anne

Duruu

Kayıtlı Üye
rank
Herkeze iyi akşamlar moralim çok bozuk ya kardeşim okuldan geldi temasli olduğu için bende annemlerde kaliyorum kardesimde benim evimde kaliyor bugün kuzenim geldi onun kızıda okuldan gelmis oda temasliymis ben içeri almadim gel. Demeden girdi iceri kızım test oldu negatif dedi ama ben inanmadim kardeşime arattim kızını test falan olmamış moralim alt üst zaten bu koronadan iyice piskolojim bozuktugeldi maskesiyle oturdu 3 4.dakika ilk doz aşımı oldum ama ikinci dozu olmadim daha çok korkuyorum 36+3.deyim

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Herkeze iyi akşamlar moralim çok bozuk ya kardeşim okuldan geldi temasli olduğu için bende annemlerde kaliyorum kardesimde benim evimde kaliyor bugün kuzenim geldi onun kızıda okuldan gelmis oda temasliymis ben içeri almadim gel. Demeden girdi iceri kızım test oldu negatif dedi ama ben inanmadim kardeşime arattim kızını test falan olmamış moralim alt üst zaten bu koronadan iyice piskolojim bozuktugeldi maskesiyle oturdu 3 4.dakika ilk doz aşımı oldum ama ikinci dozu olmadim daha çok korkuyorum 36+3.deyim
Alt katimda oturan kaynım korona oldu evde 12 yaşında oğlu 2 yaşında kızı bide eltim var birtek kaynım korona çıktı onlar negatif ti aşıları da yok hiç vurulma tarftarida değillerdi bende korktum altlı üstlü oturuyoz çocuklar girip çıkıyor diye çok şükür birşey olmadan geçti bitti içini ferah tut canım sende birşey olmaz temaslı olanlar her zaman korona cikicak diye bişey yok sen bundan sonra alma yanına 15 gün boyunca uzak dur

Duruu

Kayıtlı Üye
rank
Alt katimda oturan kaynım korona oldu evde 12 yaşında oğlu 2 yaşında kızı bide eltim var birtek kaynım korona çıktı onlar negatif ti aşıları da yok hiç vurulma tarftarida değillerdi bende korktum altlı üstlü oturuyoz çocuklar girip çıkıyor diye çok şükür birşey olmadan geçti bitti içini ferah tut canım sende birşey olmaz temaslı olanlar her zaman korona cikicak diye bişey yok sen bundan sonra alma yanına 15 gün boyunca uzak dur
Ya onu geçtim neden yalan söyluyosun yani ne gerek var sanki ogrenemeyecegiz gibi zaten hamilelik tüm hormonlarimi etkiledi bide ilk hamileligim herseyden nem kapar oldum yemin ederim şu 25 günümde gecseydi rabbimin izniyle

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Ya onu geçtim neden yalan söyluyosun yani ne gerek var sanki ogrenemeyecegiz gibi zaten hamilelik tüm hormonlarimi etkiledi bide ilk hamileligim herseyden nem kapar oldum yemin ederim şu 25 günümde gecseydi rabbimin izniyle
Bizede söylemediler bende çok kızmıştım eşimin teyzesi arayıp sende bişey varmı kızım hamilesin dikkat et dedi ne oldu teyze dedim öyle öğrendim alt katimda ama bana bile söylemişlerdi sağ salim al kucagina inşallah Allah düşüncesiz insanlardan korusun bizde bişey olsa hemen söyleriz ki kendilerine dikkat etsinler diye anlamıyorum gerçekten hatırladıkça hala sinir oluyorum

Heyecanlı anne

Kayıtlı Üye
rank
Komşumun karşı komşusu korona çıktı ve biz bilmeden test vermeden 2 gün öncesi beraber kahvaltı ettik kadın rahatsızdır az kusması vardı olsaydık bizde olurduk kuzum aklına bişey getirme

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar