Temizlik

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Zümra elif tarafından oluşturulan Temizlik başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,085 kez görüntülenmiş, 17 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Temizlik
Konbuyu başlatan Zümra elif
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sıbelmamı

Zümra elif

Kayıtlı Üye
rank
İyi geceler kızlar 6 aylık hamileyim artık ağda yapmak da cok zorlanıyorum doktora dsnışanınız varmı acaba tüy dökücü krem kulanabiliyor muyuz önerilen bir marka varmı yardımcı olursanız çok sevinirim

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
İyi geceler kızlar 6 aylık hamileyim artık ağda yapmak da cok zorlanıyorum doktora dsnışanınız varmı acaba tüy dökücü krem kulanabiliyor muyuz önerilen bir marka varmı yardımcı olursanız çok sevinirim
Merhaba cnm tüy dökücüler kimyasal ürün içerdiği için gebelikte kullanılmıyor hele ki ilk 3 ay bebek için çok önemli asla kullanılmamalı

Selda mas

Kayıtlı Üye
rank
Daha sormadım bu hamileliğimde ama oğlumda 38. Haftada en son agdaya gitmiştim 1 ay temiz oluyo bu hamileliğimde nasıl yapacağım bilmiyorum ağda yi pek onermiyorlar tüy dökücü kremle epilasyon tras başlığı aynı ölçüde getiriyor zaten

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Gizem o gün diyorum offf orayı göremiyorum herif diyor gel ben alım sana beni hep kese😂😂😂
🤣🤣🤣🤣oda iyiymis kizimda son aylarda hep esim almıştı beni ya☺️☺️ama simdi agdaya gidiyorum ozaman konyadaydik pek biyer bilmiyodum oyuzden jilet yapiyodum ama smdi 2 senedir agdaya gidiyorum

Sedoss

Kayıtlı Üye
rank
Kuaförde ağdayı dene istersen tüy dokucunun içeriği zarar verebilir

Berrazümra

Kayıtlı Üye
rank
Ağda mis gbi ama jiletten dönerken ilk aldırmada kökleri kanayabiliyor , diğer aldırmalarda sıkıntı olmuyor mis gbi tertemiz

Tüm sayfalar yüklendi.