Sorum var Test tekrarı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde kader3333 tarafından oluşturulan Test tekrarı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 602 kez görüntülenmiş, 17 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Test tekrarı
Konbuyu başlatan kader3333
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan kader3333

kader3333

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşlar acilde kan verdim gebe olduğum söylendi adettim 4 gün geçti sağlık ocağı tekrar kan testi istedi hamile yım ama yine istedi bı sorun mu var sizce bide karnım şiş yani hamile göbeği derler ya öyle korkuyorum sorun mu var

Kaçak 🤩

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşlar acilde kan verdim gebe olduğum söylendi adettim 4 gün geçti sağlık ocağı tekrar kan testi istedi hamile yım ama yine istedi bı sorun mu var sizce bide karnım şiş yani hamile göbeği derler ya öyle korkuyorum sorun mu var
2 gunde bir kan verdiginde degerleirn en az 2 kati artarsa saglikli gebeliktir, bu yuzden saglik ocağı yeniden kan tahlili istemistir. İcini ferah tut bacim

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Canım gözün aydın tekrar kan istemelerinin sebebi Beta hgc'nin yükselip yükselmemesi Eğer yükselirse sağlıklı bir gebeliktir yükselmezse dış gebelik Kimyasal gebelik olabiliyor İnşallah öyle bir şey olmaz gebelikte şişkinlik olabiliyor bu gaz problemi çok yaşıyoruz onun etkisi olabilir Biraz da psikolojik de olabilir sanırım Bayağıdır istiyordun sen sanirim ovülasyon testi falan yapıyordun sen diye hatırlıyorum

Zümree 👸

Kayıtlı Üye
rank
Canim benimde öyleydi tekrar kan alıntı ebe bana burda da Hamileik için girişini falan yapıcaz oyuzden tekara alıyoruz dedi

kader3333

Kayıtlı Üye
rank
Ewet öyle çok istiyom gebelik adetime 3 gün kala kan testi yapmıştım hcg 82 çıktı ondan mı düşük cikms
Canım gözün aydın tekrar kan istemelerinin sebebi Beta hgc'nin yükselip yükselmemesi Eğer yükselirse sağlıklı bir gebeliktir yükselmezse dış gebelik Kimyasal gebelik olabiliyor İnşallah öyle bir şey olmaz gebelikte şişkinlik olabiliyor bu gaz problemi çok yaşıyoruz onun etkisi olabilir Biraz da psikolojik de olabilir sanırım Bayağıdır istiyordun sen sanirim ovülasyon testi falan yapıyordun sen diye hatırlıyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canim benimde öyleydi tekrar kan alıntı ebe bana burda da Hamileik için girişini falan yapıcaz oyuzden tekara alıyoruz dedi
Korkulacak bişi yoktur inşallah

Son düzenleme:

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Ewet öyle çok istiyom gebelik adetime 3 gün kala kan testi yapmıştım hcg 82 çıktı ondan mı düşük cikms

Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Korkulacak bişi yoktur inşallah
Hayır canım düşüklük yok Aslan normal ama iki günde bir kan tahlili verdiğinde yükselip yükselmeyeceğine bakacak bunda hiç korkulacak bir durum yok inşallah da yükselecektir

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar