Teste bakar mısınız erken gebelik testi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik Öncesi kategorisinde Suyeşili tarafından oluşturulan Teste bakar mısınız erken gebelik testi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 562 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik Öncesi
Konu Başlığı Teste bakar mısınız erken gebelik testi
Konbuyu başlatan Suyeşili
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Suyeşili

Kayıtlı Üye
rank
Adetim 10 gün gecikti ilk kez yaptım gebelik varmıdır

Ekli dosyalar

• 499313E5-D3BD-41EE-B2A1-FF99F17F080F.jpeg
    499313E5-D3BD-41EE-B2A1-FF99F17F080F.jpeg
    280.8 KB · Görüntüleme: 91

Suyeşili

Kayıtlı Üye
rank
evet var, kanla kesinleştirin yarın, tebrik ederim
Birsürü şey okudum böyle testlerde yanıltabiliyormuş markasına göre aylardır deniyoruz umarım vardır bunu akşam yaptım sabahta tekrar yapıcam yine böyleyse erkenden giderim İnşallah vardır

Suyeşili

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bu sabahta test yaptım yine aynı silik şekilde ikinci çizgi gördüm şimdi hastaneye gidiyorum ama lavabodayken peçeteye hafif kahve sürüntü gelmişti test böyle çıktıktan sonra adet görülür mü adet mi oluyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Şuan gebelik gözüküyor canım ilk 10 dakika içinde çıkan sonuç buysa gebesin gözük aydın ama muhakkak kanda ver 🌸
Evet 2. Dakikada görğndü silik çizgi bir soru daha sordum bilginiz var mı acaba korktum biraz açıkçası

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bu sabahta test yaptım yine aynı silik şekilde ikinci çizgi gördüm şimdi hastaneye gidiyorum ama lavabodayken peçeteye hafif kahve sürüntü gelmişti test böyle çıktıktan sonra adet görülür mü adet mi oluyorum

Evet 2. Dakikada görğndü silik çizgi bir soru daha sordum bilginiz var mı acaba korktum biraz açıkçası
Bu testler hiç işe yaramıyor hep insanı çelişkide bırakıyor en garantisi kan vermek

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank

Canım kan ver eğer gebelik varsa bu kahve sürüntüyü mutlaka doktoruna söyle . İlaç verir onun için .

Suyeşili

Kayıtlı Üye
rank
Canım kan ver eğer gebelik varsa bu kahve sürüntüyü mutlaka doktoruna söyle . İlaç verir onun için .
Hastaneye gittim ultrasonda bşrşey göremedi öğleden sonra vajinadan ultrasonla bakacağını söyledi çok erken dönem olduğu için görünmemiştir dedi kan verdim
Yarım saat sonra kanamam başladı gidip adetimin başladığını söyledim alttan bakamayacağını ama beta sonucuma bakacağını söyledi nadirende olsa olabiliyormuş test pozitifken adet olmak vs BETA HCG 0.200IU/L cikti aylar oncede boyle cikmisti sonucu gorunce gitmedim daha :((

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Hastaneye gittim ultrasonda bşrşey göremedi öğleden sonra vajinadan ultrasonla bakacağını söyledi çok erken dönem olduğu için görünmemiştir dedi kan verdim
Yarım saat sonra kanamam başladı gidip adetimin başladığını söyledim alttan bakamayacağını ama beta sonucuma bakacağını söyledi nadirende olsa olabiliyormuş test pozitifken adet olmak vs BETA HCG 0.200IU/L cikti aylar oncede boyle cikmisti sonucu gorunce gitmedim daha :((
Sağlık olsun canım stres yapma sen . Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur .sabredin 🤲🏻Rabbim sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah 🙏

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar