Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tekli testi kullanmadığım için pek bilmiyorum iki farklı tesler erken gebelik testlerimi tekli değil ama iki testi bir arada çektiğiniz kırmızı olan silik çıkmış belirgin bir şekilde adet gününüz gecti mi geçtiyse sağlık ocağında kan verin çıkar benim bir hafta geçmişti normal kaset yapmıştım baya iki kırmızı görmüştüm daha sonra sağlık ocağında kan vermiştim sonuç pozitifti sizin için hayırlı olması dileğiyle Rabim bu güzel duyguyu yaşatmayı nasip etsin inşallah amin
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Doktor randevumuz var ama zaten negatif mis Sonic artı cikmasi gerekliymis felan birsürü yorum kafam karistirdi galiba fazla umutlandim ama teşekkür ederim güzel duaniz için
Tekli testi kullanmadığım için pek bilmiyorum iki farklı tesler erken gebelik testlerimi tekli değil ama iki testi bir arada çektiğiniz kırmızı olan silik çıkmış belirgin bir şekilde adet gününüz gecti mi geçtiyse sağlık ocağında kan verin çıkar benim bir hafta geçmişti normal kaset yapmıştım baya iki kırmızı görmüştüm daha sonra sağlık ocağında kan vermiştim sonuç pozitifti sizin için hayırlı olması dileğiyle Rabim bu güzel duyguyu yaşatmayı nasip etsin inşallah amin
Doktor randevumuz var ama zaten negatif mis Sonic artı cikmasi gerekliymis felan birsürü yorum kafam karistirdi galiba fazla umutlandim ama teşekkür ederim güzel duaniz için
Kanda mi negatif çıktı yoksa evde gebelik testinde mi negatif çıktı ha evdekilerde çıktıysa umutsuzluğa düşmeyin elbet vardır zamanı gerçekten bakin kendimi soylim biraz ben çok isterdim yani nasıl çok özür dilerim eşimle ilişkiye bile görev olarak bilip yapıyordum artık bu derecede istiyordum sonra kendi kendime ya dedim ya dedim benim evladım olsada mutluyum olmasa da mutluyum tabiki bu güzel duyguyu yaşamak istiyorum ama dedim Rabim in vardır zamanı demeki bu zaman şu an istediğim zaman değil artık o anda bıraktım gelişine adet günümü bile not almadım Rabbim e bıraktım bizim evin tadilatı vardı ondan sonra da eşim burun ameliyatı olacaktı biz tadilatı eşime yardım ediyordum koltuk taşımak desen akla gelen her ağır işi yaptım tam tadilat biti ev temizliği de bir günlük var gündüz yapıyorum ekstra eşim akşamları gelip işlerde yardım ediyor o son telefon geldi yarın pazartesi eşiniz gelmesi gerekiyor ameliyat için hani benim aklıma hiç yok çünkü eşim ameliyat olacak sonrası var iyi gecicekmi bütün bunlar var ee eşim ameliyat oldu hastanedeyiz böyle çok az ağrı giriyor karnıma ben afedersin tuvalette gidiyorum geliyorum hani yanıma ped de almışım adet olucam diye olmadim taburcu olduk evde geçirdiğimiz ikinci günü eşimin burnu için onarıcı bakım kremi alicaktim eczaneden dedim ki bide bi kaset test alim hani hamile değilim de eğer negatif se adet söktürücü alim kulanim geçsin diye aldım geldim yaptım eşim salonda oturuyor ben elimi yıkıyorum biliyorum çünkü cikmiycak hani beyne öyle girmiş döndüm testi çöp poşetine aticaktm aa bi baktım iki kop koyu kırmızı eşime bi kostugum vardı diyorum ki ben galiba hamileyim bak nasıl bir zamanda eşim ameliyat geçirmiş bize en güzel en büyük mujdesini verir gibi şu an da şükürler olsun 16 haftadayiz cinsiyetimiz erkek tahmini üstünde bir sefer üçlü teste doktor erkek dedi diyer seferde kadın doğum uzmanim dedi biraz uzun oldu hakini helal et demek istediğim sen bırak Rabbim zamanında sana elbet nasip eder ama kendinide eşini de doktora görünün hiç bir sorun olmadığına dair hamilelerin duası kabul olurmuş bende sana dua edicem hep duamda olucan Allah sana en iyi zamanda en şekliyle nasip etsin inşallah amin nerde isteyen varsa hepsine tatirsin bu güzel duyguyu bişey sormak istersen yardımcı olurum