Tetanoz aşısı vücut ağrısı yapar mı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Panikbiranne tarafından oluşturulan Tetanoz aşısı vücut ağrısı yapar mı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,558 kez görüntülenmiş, 19 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Tetanoz aşısı vücut ağrısı yapar mı
Konbuyu başlatan Panikbiranne
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan F♾️E♾️A

Panikbiranne

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bugün tetanoz ilk dozu oldum sabahtan beri bişeyim yoktu ama son 2 3 saattir bütün vucüdumda bir kırıklık var ağrıyor bütün kemiklerim bacaklarıma kadar korktum tetanoz yapar mı bunu ? 🙄

DUYGUECEM

Kayıtlı Üye
rank
İnanır mısın iız bende bu soruyu sormak için girdim sayfaya. Öğlen 1 gibi aşı vuruldum kemiklerim aşırı ağrımaya başladı acaba kovit mi oldum dedim ama bulunduğum yerde vaka hiç yok

Derya1216

Kayıtlı Üye
rank
😊bende bugün ikinci tetenoz aşımı oldum kolum çok ağrıyor

Kumru

Kayıtlı Üye
rank
Ben suan 36 haftaligim 2 dozumdada boyle bi sorun yasamadim ama normalde halsizlik yorgunluk oluyo artik korkma canım

Panikbiranne

Kayıtlı Üye
rank
İnanır mısın iız bende bu soruyu sormak için girdim sayfaya. Öğlen 1 gibi aşı vuruldum kemiklerim aşırı ağrımaya başladı acaba kovit mi oldum dedim ama bulunduğum yerde vaka hiç yok
Evet şuan aynı kovit olmuş gibi kemiklerim ağrıyor acaba tetanoz diye covid aşısı mı vurdu düşüncesi var aklımda 😳

Şeydoşş

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bugün tetanoz ilk dozu oldum sabahtan beri bişeyim yoktu ama son 2 3 saattir bütün vucüdumda bir kırıklık var ağrıyor bütün kemiklerim bacaklarıma kadar korktum tetanoz yapar mı bunu ? 🙄
Ben de inanılmaz baş ağrısı yaptı ve kolumu 5 6 gün kullanamadım bir elimle diğer kolumu kaldırıp bi yere koyabiliyordum ikinci doz o kadar ağır geçmedi

Panikbiranne

Kayıtlı Üye
rank
Evet canım yapar uyku hali de yapar benim ayrıca kolum da ağrımişti
Kolum zaten felaket ağrıyor ama bütün sırt bel ve bacak kemiklerimde ağrıyor hatta karın ve kasık ağrısı da eklendi korkmaya başladım vallahi 😳
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ben suan 36 haftaligim 2 dozumdada boyle bi sorun yasamadim ama normalde halsizlik yorgunluk oluyo artik korkma canım
Halsizlik vs tamam ama bu şekilde bariz bir eklem ağrısı olması bütün vücutts sanki covid geçirir gibi korktum ben vallahi yanlış aşıyı vurmuş olmasın bunlar 🙄
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Halsizlik vs tamam ama bu şekilde bariz bir eklem ağrısı olması bütün vücutts sanki covid geçirir gibi korktum ben vallahi yanlış aşıyı vurmuş olmasın bunlar 🙄

Sedoss

Kayıtlı Üye
rank
Ben de bugün ilk doz aşıyı oldum ama herhangi bi ağrı yok olsa şimdiye kadar olur muydu yoksa sonra da olabilir mi ?

Panikbiranne

Kayıtlı Üye
rank
Ben de bugün ilk doz aşıyı oldum ama herhangi bi ağrı yok olsa şimdiye kadar olur muydu yoksa sonra da olabilir mi ?
Normalde bu tarz ağrılar olmaması gerekiyor canım ilk oğlumda da olmuştum hafif Kol ağrısı olmuştu sadece ama bu ağrı bambaşka sanki covid geçirir gibi bütün vucüdüm ağrıyor uykuya dalar gibi oldum az önce nefesim daraldı fırladım hemen yanlış aşıyı mı vurdular diyorum şuan 😳

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar