Troit düşüklüğü

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Gulistan tarafından oluşturulan Troit düşüklüğü başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 416 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Troit düşüklüğü
Konbuyu başlatan Gulistan
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Heyecanlı anne

Gulistan

Kayıtlı Üye
rank
Bayanlar aranızda troit düşüklüğü var mı bebeğe herhangi bi zarar verir mi bilgi verir misiniz

Gulistan

Kayıtlı Üye
rank
Geçmiş olsun canım ben yıllardır hipotroidi hastasıyım bekarlığımdan beri var ilaç kullanıyorum kontrollere gidiyorum ikinci gebeliğim bi sıkıntı olmadı çok şükür
Çok teşekkür ederim sizede çok geçmiş olsun bnde anlamadim ni yükseliyor bi çok düşük oluyor nasıl normale dönecek bilmiyorum

iyiki varsiniz cocuklarim

Kayıtlı Üye
rank
Bayanlar aranızda troit düşüklüğü var mı bebeğe herhangi bi zarar verir mi bilgi verir misiniz
benim var doktora gitmen gerekiyo ilac veriyolar canm ben ilac kullaniyorum ilk zamanlar ilaçlarimi cok ihmal ediyodum doktor kizmişti hatta bu ilaci icmen gerekiyo cok önemli ilac falan demisti normalde 3 ayda bir gidiyodum tiroitlerim icin hamile kaldigimdan beri her ay gidiyorum hastaneye kontrol altinda olmasi gerekiyo bebege gecme ihtimali cok yuksek

Heyecanlı anne

Kayıtlı Üye
rank
Çok teşekkür ederim sizede çok geçmiş olsun bnde anlamadim ni yükseliyor bi çok düşük oluyor nasıl normale dönecek bilmiyorum
Canım sen en iyisi bi endokrin doktoruna git tam anlamıyla ayrıntılı baksınlar bi hormonlara olmadı ultrasonla bakar boğazına zaten şimdi ben ne desem yalan çok önemli bi hormon vücut için bebek için Allah şifa versn
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ki benim hiç çalışmıyor troid bezlerim. Annem ameliyat oldu guatr kanseri çıktı annemde benim olma ihtimalim de % 50 nin üzerinde ne bileyim Allah kimseye dermansız dert vermesin ihmale gelmez

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar