Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Geçmiş olsun canım ben yıllardır hipotroidi hastasıyım bekarlığımdan beri var ilaç kullanıyorum kontrollere gidiyorum ikinci gebeliğim bi sıkıntı olmadı çok şükür
Geçmiş olsun canım ben yıllardır hipotroidi hastasıyım bekarlığımdan beri var ilaç kullanıyorum kontrollere gidiyorum ikinci gebeliğim bi sıkıntı olmadı çok şükür
benim var doktora gitmen gerekiyo ilac veriyolar canm ben ilac kullaniyorum ilk zamanlar ilaçlarimi cok ihmal ediyodum doktor kizmişti hatta bu ilaci icmen gerekiyo cok önemli ilac falan demisti normalde 3 ayda bir gidiyodum tiroitlerim icin hamile kaldigimdan beri her ay gidiyorum hastaneye kontrol altinda olmasi gerekiyo bebege gecme ihtimali cok yuksek
Canım sen en iyisi bi endokrin doktoruna git tam anlamıyla ayrıntılı baksınlar bi hormonlara olmadı ultrasonla bakar boğazına zaten şimdi ben ne desem yalan çok önemli bi hormon vücut için bebek için Allah şifa versn
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ki benim hiç çalışmıyor troid bezlerim. Annem ameliyat oldu guatr kanseri çıktı annemde benim olma ihtimalim de % 50 nin üzerinde ne bileyim Allah kimseye dermansız dert vermesin ihmale gelmez