TSH DEĞERLERİ NORMALMİ SİZCE?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Perviz❤️Günay tarafından oluşturulan TSH DEĞERLERİ NORMALMİ SİZCE? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,937 kez görüntülenmiş, 19 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı TSH DEĞERLERİ NORMALMİ SİZCE?
Konbuyu başlatan Perviz❤️Günay
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Perviz❤️Günay

Perviz❤️Günay

Kayıtlı Üye
rank
SELAM GÜZEL ANNELER.BEN BU GÜN KAN VEREMEYE GİTDİM 3 HAFTALIK HAMİLEYİM.TSH 3.45.... ESTRADİOL195.7...Doktor ilaç yazdı.Neyse Bir şeymi var acaba.

Z

Zümra Talha

Guest
biraz yüksek hamilelikte 2.5 altında olması gerek ilacını düzenli kullan canım düşer☺

SELAM GÜZEL ANNELER.BEN BU GÜN KAN VEREMEYE GİTDİM 3 HAFTALIK HAMİLEYİM.TSH 3.45.... ESTRADİOL195.7...Doktor ilaç yazdı.Neyse Bir şeymi var acaba.
Benimde 3.39 çıktı genel cerraha yönlendirmiştir 1 hafta sonra tekrar tahlil verdim normale dönmüştü sağlık ocağı varsa yakınlarında oraya da kan tahlili verebilirsin

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Tm İlaç yazdı çok korkuyorum. 3Haftalık hamileyim geç ilerliyor Rahime ne zaman ulaşır acaba.Doktor ilaçlar yazdı.içiyorum hepsini.Ama içimde korku var..
Korkma cnam bnm daha çok yüksek çıktı hamileliğim 6 ay boyunca sabah aç karnına içtim her gidistede tahlil verdim takı ne zaman 2.5 altına düştü o zamn ilacı bıraktı doktorum bebeğe Bir zararı yok doktor aksine kullanmazsan var dedi meraketme yani içe bilirsin ama hiç aksatma olur mu düzenli ic

Perviz❤️Günay

Kayıtlı Üye
rank
biraz yüksek hamilelikte 2.5 altında olması gerek ilacını düzenli kullan canım düşer☺
Tm İlaç yazdı çok korkuyorum. 3Haftalık hamileyim geç ilerliyor Rahime ne zaman ulaşır acaba.Doktor ilaçlar yazdı.içiyorum hepsini.Ama içimde korku var..ta
Korkma cnam bnm daha çok yüksek çıktı hamileliğim 6 ay boyunca sabah aç karnına içtim her gidistede tahlil verdim takı ne zaman 2.5 altına düştü o zamn ilacı bıraktı doktorum bebeğe Bir zararı yok doktor aksine kullanmazsan var dedi meraketme yani içe bilirsin ama hiç aksatma olur mu düzenli iç
Korkma cnam bnm daha çok yüksek çıktı hamileliğim 6 ay boyunca sabah aç karnına içtim her gidistede tahlil verdim takı ne zaman 2.5 altına düştü o zamn ilacı bıraktı doktorum bebeğe Bir zararı yok doktor aksine kullanmazsan var dedi meraketme yani içe bilirsin ama hiç aksatma olur mu düzenli ic
tamam canım içiyorum.agrılarım oluyor daha 3haftalık karnımın aşagılarına iyneler batıyor sanki.Böyle olması normalmi acaba

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Tm İlaç yazdı çok korkuyorum. 3Haftalık hamileyim geç ilerliyor Rahime ne zaman ulaşır acaba.Doktor ilaçlar yazdı.içiyorum hepsini.Ama içimde korku var..ta
Dahq çok küçük bebisin norml canm yerleşim yapıyor ilerleyen dönemlerde kasik ağrın falan da olucak ama ilaç içmekten korkma ki değerin çok yukselmesin ben daha yeni bıraktım baktın çok ağrın var kanaman yada lekelenmen var mı takip edersin dha çok küçük iliskinide biraz ertele

Perviz❤️Günay

Kayıtlı Üye
rank
C
Dahq çok küçük bebisin norml canm yerleşim yapıyor ilerleyen dönemlerde kasik ağrın falan da olucak ama ilaç içmekten korkma ki değerin çok yukselmesin ben daha yeni bıraktım baktın çok ağrın var kanaman yada lekelenmen var mı takip edersin dha çok küçük iliskinide biraz ertele
Tamam canım .inşallah Her şey güzel olur.Agrılarım oldugu zaman Korkuyorumki acaba bir şeymi oluyor böyle agrılar olıyor.Etrafımdakılarda diyolar agrımamalısın onlarda daha çok korkutuyorlar

Ulduz.

Kayıtlı Üye
rank
C

Tamam canım .inşallah Her şey güzel olur.Agrılarım oldugu zaman Korkuyorumki acaba bir şeymi oluyor böyle agrılar olıyor.Etrafımdakılarda diyolar agrımamalısın onlarda daha çok korkutuyorlar
Canim😆 niye etraf sene tesir edir o hefdelerde aybawi sancilari kimi sancilarin olmagi normaldi hic narahat olma hele 13 hefdede derin dartilanda agrilar gorceksen heleki cinsi eleqeye girme

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
C

Etrafa bakma sen canm dinleme biz yolu yariladik sayılır hala ağrılar çekiyoruz sen doktorun dediğin gbi ilacını aksatma kanama olup olmadigini takip et yeter

Tüm sayfalar yüklendi.