Ultrason sonucu

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sevgim tarafından oluşturulan Ultrason sonucu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,172 kez görüntülenmiş, 17 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Ultrason sonucu
Konbuyu başlatan Sevgim
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Balığın annesi

Sevgim

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar iyi akşamlar bugün renkli ultrasyon çektirdim çok şükür bebeğimde bi sıkıntı çıkmadı rabbime şükürler olsun bildiğiniz gibi çok tedirginim çünkü diğer bebegimin kalp gelişmemişti vefat etti herkese tavsiye ediyorum detaylı renkli ultrason çektirin derim hepinize teşekkür ederim

İrmakk

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar iyi akşamlar bugün renkli ultrasyon çektirdim çok şükür bebeğimde bi sıkıntı çıkmadı rabbime şükürler olsun bildiğiniz gibi çok tedirginim çünkü diğer bebegimin kalp gelişmemişti vefat etti herkese tavsiye ediyorum detaylı renkli ultrason çektirin derim hepinize teşekkür ederim
Kacinci haftada cektirdin canim

Yasemin 🤰

Kayıtlı Üye
rank
Bende yaptırdım elhamdülillah bi sıkıntı olmadı 😊

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Bir hafta sonra bende çektirilen 20. Haftada inşallah hiç bir şey çıkmaz sağ salim alalım kucagimiza evlatlarımızı inşallah 🙏

Mery

Kayıtlı Üye
rank
Sağlıkla gelsin bebeğinizi bir perinatolog mutlaka baksın bebeğinize onların yanılma payı çok çok düşük. Bana kadin doğumcu ayak bileği bebegin kapalı dedi perinatolog baktı normal evet kapalı ama açabiliyor isteyince dedi renkli ultrasyonda

Tüm sayfalar yüklendi.