Kızlar bebeğinizi ultrasonda kaçıncı haftada gördünüz
D dilera Kayıtlı Üye Katılım 6 Ağustos 2024 Mesajlar 17 30 Ağustos 2024 #1 Kızlar bebeğinizi ultrasonda kaçıncı haftada gördünüz
廾 azalᏝ Kayıtlı Üye Katılım 16 Aralık 2022 Mesajlar 2,904 30 Ağustos 2024 #2 dilera' Alıntı: Kızlar bebeğinizi ultrasonda kaçıncı haftada gördünüz Genişletmek için tıkla ... Bana 6+3 de kalp atışını dinletti bir de ultrason fotosunu verdiler nokta kadar görünüyordu
dilera' Alıntı: Kızlar bebeğinizi ultrasonda kaçıncı haftada gördünüz Genişletmek için tıkla ... Bana 6+3 de kalp atışını dinletti bir de ultrason fotosunu verdiler nokta kadar görünüyordu
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici ModAyın Annesi Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,101 Konum Kırklareli 30 Ağustos 2024 #3 dilera' Alıntı: Kızlar bebeğinizi ultrasonda kaçıncı haftada gördünüz Genişletmek için tıkla ... 6+2 de canım minicikti ikinci meleğimi de 8+2 de gördüm bazı nedenlerden dolayı geç gitmiştim .
dilera' Alıntı: Kızlar bebeğinizi ultrasonda kaçıncı haftada gördünüz Genişletmek için tıkla ... 6+2 de canım minicikti ikinci meleğimi de 8+2 de gördüm bazı nedenlerden dolayı geç gitmiştim .