Ultrason

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde İnşirah 0824 tarafından oluşturulan Ultrason başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 635 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Ultrason
Konbuyu başlatan İnşirah 0824
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Yeni anne..

İnşirah 0824

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşlar bişey soracağım ben 6+6 hamileyim 8 gün sonrasında doktor randevum var sizce direk kalp atışini keseyi falan gosterir mi yoksa ultrason için ayrı bi gün yada ayrı bı sıra mi veriyorlar ilk hamileligim ve hiçbir şeyi tam olarak bilmiyorum yardımcı olur musunuz lütfen 🤗

Yusuf Özgen

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşlar bişey soracağım ben 6+6 hamileyim 8 gün sonrasında doktor randevum var sizce direk kalp atışini keseyi falan gosterir mi yoksa ultrason için ayrı bi gün yada ayrı bı sıra mi veriyorlar ilk hamileligim ve hiçbir şeyi tam olarak bilmiyorum yardımcı olur musunuz lütfen 🤗
Eğer geç döllenme değilse şimdi her şey belli olur zaten canım 😊😊

iki kiz iki oğlan annesi

Kayıtlı Üye
rank
Canım benim şimdiki hamileligimde 6+4de gittim kalp atimi falan vardı ama ben duymadım doktor dinletmemisti o zamanlar bazen geç döllenme olabiliyo önce kese sonra bebek oluşabiliyo gözün aydın şimdiden RABBIM anali babalı büyütmeyi nasip etsin insallah ultrason a direk baktığında zaten kese de bebek de kalp atışları da geç döllenme değilse görünür

İnşirah 0824

Kayıtlı Üye
rank
Canım benim şimdiki hamileligimde 6+4de gittim kalp atimi falan vardı ama ben duymadım doktor dinletmemisti o zamanlar bazen geç döllenme olabiliyo önce kese sonra bebek oluşabiliyo gözün aydın şimdiden RABBIM anali babalı büyütmeyi nasip etsin insallah ultrason a direk baktığında zaten kese de bebek de kalp atışları da geç döllenme değilse görünür
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun sormak istediğim şey şuydu aslında ultrasona hemen o an bakar mı yoksa başka yere yönlendirir mi

Heyatim

Kayıtlı Üye
rank
Canim 6 haftalikda kalp atiwlarini duya bilirsin sag salim gelsin miniyin dunyaya inwallah
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun sormak istediğim şey şuydu aslında ultrasona hemen o an bakar mı yoksa başka yere yönlendirir mi
Hemen bakar zaten

iki kiz iki oğlan annesi

Kayıtlı Üye
rank
Sen muayene ye gittiğinde canim önce ultrasonla bakar sonra ilk visitlerini ister yani gebeligin başında alınan kan tahlilleri idrar tahlili falan yapar sonra folik asit falan yazar

Yeni anne..

Kayıtlı Üye
rank
Nolur bolmaz bence 8 nci haftayı bekle öyle git bnde gitmiştim kese bile görünmemiş di iki hafta sonra gittim kalp atışı ve kese vardi

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar