Kızlar ıkılı test ıçn gttım yapılmadı detaylı usg de sıkıntı cıktı bebegımın burun kemiği yokmuş
S sibelefem Kayıtlı Üye Katılım 26 Ocak 2025 Mesajlar 29 Cuma saat 11:03'de #1 Kızlar ıkılı test ıçn gttım yapılmadı detaylı usg de sıkıntı cıktı bebegımın burun kemiği yokmuş
S Susamcık Kayıtlı Üye Katılım 27 Kasım 2024 Mesajlar 81 Cuma saat 12:14'de #2 Fetal dna istediler mi veya farklı bir test kaç haftalıksın
E Ensar Kayıtlı Üye Katılım 15 Ocak 2025 Mesajlar 2 Cuma saat 17:05'de #3 sibelefem' Alıntı: Kızlar ıkılı test ıçn gttım yapılmadı detaylı usg de sıkıntı cıktı bebegımın burun kemiği yokmuş Genişletmek için tıkla ... Bence hıc panık yapma ultrasonda cıkablıor ole kemık nasıl olmuo anlmıorum baska bseydırno yanıltıcı olablıor bazen cunku cevremde basına gelenler olmustu
sibelefem' Alıntı: Kızlar ıkılı test ıçn gttım yapılmadı detaylı usg de sıkıntı cıktı bebegımın burun kemiği yokmuş Genişletmek için tıkla ... Bence hıc panık yapma ultrasonda cıkablıor ole kemık nasıl olmuo anlmıorum baska bseydırno yanıltıcı olablıor bazen cunku cevremde basına gelenler olmustu
S sibelefem Kayıtlı Üye Katılım 26 Ocak 2025 Mesajlar 29 Cuma saat 20:03'de #4 Ensar' Alıntı: Bence hıc panık yapma ultrasonda cıkablıor ole kemık nasıl olmuo anlmıorum baska bseydırno yanıltıcı olablıor bazen cunku cevremde basına gelenler olmustu Genişletmek için tıkla ... Dow sendurumu oluyrmus tekrar yapılacak Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi Cuma saat 20:04'de Susamcık' Alıntı: Fetal dna istediler mi veya farklı bir test kaç haftalıksın Genişletmek için tıkla ... Tekrar usg yapılacak ondan snra ıkılı yapılacak mıs Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi Cuma saat 20:04'de Susamcık' Alıntı: Fetal dna istediler mi veya farklı bir test kaç haftalıksın Genişletmek için tıkla ... Tekrar usg yapılacak ondan snra ıkılı yapılacak mıs
Ensar' Alıntı: Bence hıc panık yapma ultrasonda cıkablıor ole kemık nasıl olmuo anlmıorum baska bseydırno yanıltıcı olablıor bazen cunku cevremde basına gelenler olmustu Genişletmek için tıkla ... Dow sendurumu oluyrmus tekrar yapılacak Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi Cuma saat 20:04'de Susamcık' Alıntı: Fetal dna istediler mi veya farklı bir test kaç haftalıksın Genişletmek için tıkla ... Tekrar usg yapılacak ondan snra ıkılı yapılacak mıs Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi Cuma saat 20:04'de Susamcık' Alıntı: Fetal dna istediler mi veya farklı bir test kaç haftalıksın Genişletmek için tıkla ... Tekrar usg yapılacak ondan snra ıkılı yapılacak mıs