Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Uslubum zorlarina gitmiş
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="AYŞENUR🦋" data-source="post: 488949" data-attributes="member: 3155"><p>Cidden iğrençsin ya burada ne acılı anneler oldu farkında mısın? Evladın için üzgünüm ama kendi hayatında yaşadığın mutsuzlukları gelip burada suzçsuz insanlardan çıkaramazsın burada ne anneler oldu ya evlsdını kaybeden kimse senin gibii oraya buraya kinini ağız bozukluğunu yaymadı. Doktorların suçu varsa git dava et ne diyr gelip onun sinirni burada çıkarıyorsun ? Konu kime küfür ettiğin değil inşallah anlarsın ama konu direk olarak KÜFÜR ETMEN sana bu hakkı kimse vermiyor gelmişsin birde haklı gbi post açmışsın şakasın cidden. Milletin yasak ilişkisi seni yada bizi alakadar etmez yine diyorum milletin namusuna laf edeceğine dön eski açtığın postlarda kendi namusunu ara olur mu herkesin yaptığı günah Allah ile kendi arasında kimseyi bu yüzden yargılayamayız. Yazıyorum ama bir kulağından girip bie kulağından çıkıyor belli senin . Edepten bahsedecek son kişi bile olamazsın şu ağız bozukluğu ile. Ciddi ciddi ya ağzını topla yada defol git kimse senin pis boğaz ağzını çekmek zorunda değil !!</p><p>[automerge]1703820659[/automerge]</p><p></p><p>Olay sence bu mu o iğrenç fotoları atan yada yatakta fantazini anlatan insanlar hemen silinşyor burada. Kusura bakma ama yeni doğum yapmışta olsa kimseye hakaret etme hakkını kendinde bulamaz. O zaman özür dileyerek [USER=5747]@Hülya12[/USER] bu posta ekliyorum kadın bir bebeğini kaybetti dile kolay ya evladını kaybetti bu kadın kadar pisleşmedi . Hülyanjn doğum yaptıpı zaman çok mu normal insanlar vardı uygulamada. Kusura bakmayın biz hiç bir şeyi normalleştirmiyoruz ama siz şu yazınızla kadının ağzını bozup milletr hakaret etmesini normalleştiriyosunuz. Düşünce yapınızı değiştirin derim. Burada atılan pis fotolar ve cinsel hayatını ayan beyan eden insanların Üyeliği asla kalmadı hepsi silindi buna burada herkes şahit ama burada üzülerek söylüyorum onca uyarıya rağmen ağzını bozmaya devam eden insanların da üyeliği silindi. Biz Allah değiliz tövbe haşa milletin sevgilisi ile yaptığı ilişki beni alakadar etmez. O insanı yargılamak bana düşmez . Sprunda pis bir anlatım pis bir fotoğraf yoksa ben o kadının açtığı posta cevap veririrm cevap vermem bunu normalleştirdiğim anlamına gelmez! İlk önce insanların bunu idrak etmesi lazım . Namus namus diyorlar ama ilk namussuzluğu kendileri yapıyorlar. Hanımefendi gwlmiş kendi kocasına bakmadan benim namusuma laf etmiş birde . Az gezin de yazdığı pis yazıları görün açtığı bir posta bakıp ah vah demeyin. Bizde burada görevimizi yapıyoruz. Milletin bir lafı ile konuşmuyoruz!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="AYŞENUR🦋, post: 488949, member: 3155"] Cidden iğrençsin ya burada ne acılı anneler oldu farkında mısın? Evladın için üzgünüm ama kendi hayatında yaşadığın mutsuzlukları gelip burada suzçsuz insanlardan çıkaramazsın burada ne anneler oldu ya evlsdını kaybeden kimse senin gibii oraya buraya kinini ağız bozukluğunu yaymadı. Doktorların suçu varsa git dava et ne diyr gelip onun sinirni burada çıkarıyorsun ? Konu kime küfür ettiğin değil inşallah anlarsın ama konu direk olarak KÜFÜR ETMEN sana bu hakkı kimse vermiyor gelmişsin birde haklı gbi post açmışsın şakasın cidden. Milletin yasak ilişkisi seni yada bizi alakadar etmez yine diyorum milletin namusuna laf edeceğine dön eski açtığın postlarda kendi namusunu ara olur mu herkesin yaptığı günah Allah ile kendi arasında kimseyi bu yüzden yargılayamayız. Yazıyorum ama bir kulağından girip bie kulağından çıkıyor belli senin . Edepten bahsedecek son kişi bile olamazsın şu ağız bozukluğu ile. Ciddi ciddi ya ağzını topla yada defol git kimse senin pis boğaz ağzını çekmek zorunda değil !! [automerge]1703820659[/automerge] Olay sence bu mu o iğrenç fotoları atan yada yatakta fantazini anlatan insanlar hemen silinşyor burada. Kusura bakma ama yeni doğum yapmışta olsa kimseye hakaret etme hakkını kendinde bulamaz. O zaman özür dileyerek [USER=5747]@Hülya12[/USER] bu posta ekliyorum kadın bir bebeğini kaybetti dile kolay ya evladını kaybetti bu kadın kadar pisleşmedi . Hülyanjn doğum yaptıpı zaman çok mu normal insanlar vardı uygulamada. Kusura bakmayın biz hiç bir şeyi normalleştirmiyoruz ama siz şu yazınızla kadının ağzını bozup milletr hakaret etmesini normalleştiriyosunuz. Düşünce yapınızı değiştirin derim. Burada atılan pis fotolar ve cinsel hayatını ayan beyan eden insanların Üyeliği asla kalmadı hepsi silindi buna burada herkes şahit ama burada üzülerek söylüyorum onca uyarıya rağmen ağzını bozmaya devam eden insanların da üyeliği silindi. Biz Allah değiliz tövbe haşa milletin sevgilisi ile yaptığı ilişki beni alakadar etmez. O insanı yargılamak bana düşmez . Sprunda pis bir anlatım pis bir fotoğraf yoksa ben o kadının açtığı posta cevap veririrm cevap vermem bunu normalleştirdiğim anlamına gelmez! İlk önce insanların bunu idrak etmesi lazım . Namus namus diyorlar ama ilk namussuzluğu kendileri yapıyorlar. Hanımefendi gwlmiş kendi kocasına bakmadan benim namusuma laf etmiş birde . Az gezin de yazdığı pis yazıları görün açtığı bir posta bakıp ah vah demeyin. Bizde burada görevimizi yapıyoruz. Milletin bir lafı ile konuşmuyoruz! [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Uslubum zorlarina gitmiş