Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Uslubum zorlarina gitmiş
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Kaçak 🤩" data-source="post: 488962" data-attributes="member: 6589"><p>Merhabalar bacim. Gecmis olsun, Rabbim tez zamanda kavustursun sizleri. Bebeginle benim bebegimin yasadiklari uc asagi bes yukari aynilar. Ben uzun sure uzakta olan hastaneye gunde 2-3 defa giderek geçirdim bu sureci hem de o dikisli halimle. Maddi olarak da manevi olarak da kotu bir surec geçirmiştik. Yalniz o doktorlara da hakaret etmedik, cunku benim dogumum zordu ve yasayacaklarimiz varmis. Rabbim nasip etmese bir kus kanadini cirpamaz. Boyle dusunursen kimseye kotu soz soyleyemezsin. Eger ki doktorunun hatasina kesinlikle eminsen de kotu soz soylemek yerine gerekli yerlere sikayet edersen daha iyi sonuc alirsin. Hakaret ederek hakli olan durumunu haksiz duruma cevirirsin. Bu yuzden kendi secimini omur boyu yasarsin.</p><p>Simdi de uygulamadaki hakaretlerine gelirsek de herkesin kotu durumu oluyor ozel hayatinda ama kimse gelip burada hakaret etmiyor. Ve kimsenin kimseye hakaret etme hakki yok. Ayrica her kotuye kotu cevap verirsek belki de iyi yola gireceklerin onunu kesmis oluruz. Tatli dil yilani deliginden cikarir diye bosuna dememis atalarimiz. Onlarin yaptigi iğrençlige verdigin cevap sekli senin kaliteni ortaya çıkarır. Bunlari dusunerek hepimiz karsimizdakine cevap verirsek guzel olur. Hakkinda hayirlisi olsun, ayrilma kararina saygi duyarim.</p><p>Selametle</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Kaçak 🤩, post: 488962, member: 6589"] Merhabalar bacim. Gecmis olsun, Rabbim tez zamanda kavustursun sizleri. Bebeginle benim bebegimin yasadiklari uc asagi bes yukari aynilar. Ben uzun sure uzakta olan hastaneye gunde 2-3 defa giderek geçirdim bu sureci hem de o dikisli halimle. Maddi olarak da manevi olarak da kotu bir surec geçirmiştik. Yalniz o doktorlara da hakaret etmedik, cunku benim dogumum zordu ve yasayacaklarimiz varmis. Rabbim nasip etmese bir kus kanadini cirpamaz. Boyle dusunursen kimseye kotu soz soyleyemezsin. Eger ki doktorunun hatasina kesinlikle eminsen de kotu soz soylemek yerine gerekli yerlere sikayet edersen daha iyi sonuc alirsin. Hakaret ederek hakli olan durumunu haksiz duruma cevirirsin. Bu yuzden kendi secimini omur boyu yasarsin. Simdi de uygulamadaki hakaretlerine gelirsek de herkesin kotu durumu oluyor ozel hayatinda ama kimse gelip burada hakaret etmiyor. Ve kimsenin kimseye hakaret etme hakki yok. Ayrica her kotuye kotu cevap verirsek belki de iyi yola gireceklerin onunu kesmis oluruz. Tatli dil yilani deliginden cikarir diye bosuna dememis atalarimiz. Onlarin yaptigi iğrençlige verdigin cevap sekli senin kaliteni ortaya çıkarır. Bunlari dusunerek hepimiz karsimizdakine cevap verirsek guzel olur. Hakkinda hayirlisi olsun, ayrilma kararina saygi duyarim. Selametle [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Uslubum zorlarina gitmiş