Kızlar bugün tam 19 günlük olduk renkli uturasyon ne zaman giricem aceba bilginiz varmı
P Perihan saime Kayıtlı Üye Katılım 29 Temmuz 2022 Mesajlar 77 15 Eylül 2022 #1 Kızlar bugün tam 19 günlük olduk renkli uturasyon ne zaman giricem aceba bilginiz varmı
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,103 15 Eylül 2022 #2 Perihan saime' Alıntı: Kızlar bugün tam 19 günlük olduk renkli uturasyon ne zaman giricem aceba bilginiz varmı Genişletmek için tıkla ... 20 24 arası yapılıyor kuzum şimdiden randevu al sen
Perihan saime' Alıntı: Kızlar bugün tam 19 günlük olduk renkli uturasyon ne zaman giricem aceba bilginiz varmı Genişletmek için tıkla ... 20 24 arası yapılıyor kuzum şimdiden randevu al sen
P Perihan saime Kayıtlı Üye Katılım 29 Temmuz 2022 Mesajlar 77 15 Eylül 2022 #3 Gamze Hümeyra' Alıntı: 20 24 arası yapılıyor kuzum şimdiden randevu al sen Genişletmek için tıkla ... 20 haftada randevum yani haftaya cnm inslalh bakarlar renkli uturasyona merak ediyorum ya
Gamze Hümeyra' Alıntı: 20 24 arası yapılıyor kuzum şimdiden randevu al sen Genişletmek için tıkla ... 20 haftada randevum yani haftaya cnm inslalh bakarlar renkli uturasyona merak ediyorum ya
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,103 15 Eylül 2022 #4 Perihan saime' Alıntı: 20 haftada randevum yani haftaya cnm inslalh bakarlar renkli uturasyona merak ediyorum ya Genişletmek için tıkla ... Bakarlar kuzum devlete mi gidiyorsun
Perihan saime' Alıntı: 20 haftada randevum yani haftaya cnm inslalh bakarlar renkli uturasyona merak ediyorum ya Genişletmek için tıkla ... Bakarlar kuzum devlete mi gidiyorsun
M Mia Kayıtlı Üye Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 534 Konum Fransa 15 Eylül 2022 #5 Perihan saime' Alıntı: 20 haftada randevum yani haftaya cnm inslalh bakarlar renkli uturasyona merak ediyorum ya Genişletmek için tıkla ... İnşallah gösterir kuzum,40 haftalik olduk yüzünü göremedim bensaklanıyor yaramaz,doğunca göreceğiz artık
Perihan saime' Alıntı: 20 haftada randevum yani haftaya cnm inslalh bakarlar renkli uturasyona merak ediyorum ya Genişletmek için tıkla ... İnşallah gösterir kuzum,40 haftalik olduk yüzünü göremedim bensaklanıyor yaramaz,doğunca göreceğiz artık
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,103 15 Eylül 2022 #6 Mia' Alıntı: İnşallah gösterir kuzum,40 haftalik olduk yüzünü göremedim bensaklanıyor yaramaz,doğunca göreceğiz artık Genişletmek için tıkla ... Bak sen yaramaza
Mia' Alıntı: İnşallah gösterir kuzum,40 haftalik olduk yüzünü göremedim bensaklanıyor yaramaz,doğunca göreceğiz artık Genişletmek için tıkla ... Bak sen yaramaza
❤ ❤ 3 çocuklu 1 Anne ⚘ Kayıtlı Üye Katılım 21 Ocak 2022 Mesajlar 875 16 Eylül 2022 #7 Perihan saime' Alıntı: 20 haftada randevum yani haftaya cnm inslalh bakarlar renkli uturasyona merak ediyorum ya Genişletmek için tıkla ... Devletse normal muayene olduğun değil perinatoloji yönlendiriliyor ondan randevu alıyorsun o renkli ultrason bakiyor
Perihan saime' Alıntı: 20 haftada randevum yani haftaya cnm inslalh bakarlar renkli uturasyona merak ediyorum ya Genişletmek için tıkla ... Devletse normal muayene olduğun değil perinatoloji yönlendiriliyor ondan randevu alıyorsun o renkli ultrason bakiyor
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,627 Konum Kırklareli 16 Eylül 2022 #8 Mia' Alıntı: İnşallah gösterir kuzum,40 haftalik olduk yüzünü göremedim bensaklanıyor yaramaz,doğunca göreceğiz artık Genişletmek için tıkla ... Ahahah benim oğlum yandan foto vermişti bize . Senin minik baya nazlı neyse görmene az kaldı hayırlısı ile
Mia' Alıntı: İnşallah gösterir kuzum,40 haftalik olduk yüzünü göremedim bensaklanıyor yaramaz,doğunca göreceğiz artık Genişletmek için tıkla ... Ahahah benim oğlum yandan foto vermişti bize . Senin minik baya nazlı neyse görmene az kaldı hayırlısı ile
P Perihan saime Kayıtlı Üye Katılım 29 Temmuz 2022 Mesajlar 77 16 Eylül 2022 #9 Gamze Hümeyra' Alıntı: 20 24 arası yapılıyor kuzum şimdiden randevu al sen Genişletmek için tıkla ... Gamze Hümeyra' Alıntı: Bakarlar kuzum devlete mi gidiyorsun Genişletmek için tıkla ... Yok özel canm
Gamze Hümeyra' Alıntı: 20 24 arası yapılıyor kuzum şimdiden randevu al sen Genişletmek için tıkla ... Gamze Hümeyra' Alıntı: Bakarlar kuzum devlete mi gidiyorsun Genişletmek için tıkla ... Yok özel canm
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,103 16 Eylül 2022 #10 Perihan saime' Alıntı: Yok özel canm Genişletmek için tıkla ... O zaman hemen bakarlar kuzum