Sorum var Uyku gerilemesi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde yvz sd tarafından oluşturulan Uyku gerilemesi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 235 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Uyku gerilemesi
Konbuyu başlatan yvz sd
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

yvz sd

Kayıtlı Üye
rank
4 aylık bebeğim gece 1 defa uyanıyordu dün gece her saat başı uyandı araştırdığıma göre uyku gerilemesi diye bişey varmış başına gelen varmı sizler nasıl başa çıktınız geçici bir durummu ne kadar sürüyor bir de gece her uyandığında emziriyorum bağırarak uyanıyor emdikten sonrada uzun süre huysuzlanıp ağlıyor başka bir derdi olduğunu düşünmüyorum uykusuna engel hasta değil burnu tıkalı değil beni aydınlatırsanız sevinirim

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
4 aylık bebeğim gece 1 defa uyanıyordu dün gece her saat başı uyandı araştırdığıma göre uyku gerilemesi diye bişey varmış başına gelen varmı sizler nasıl başa çıktınız geçici bir durummu ne kadar sürüyor bir de gece her uyandığında emziriyorum bağırarak uyanıyor emdikten sonrada uzun süre huysuzlanıp ağlıyor başka bir derdi olduğunu düşünmüyorum uykusuna engel hasta değil burnu tıkalı değil beni aydınlatırsanız sevinirim
Atak dönemi aslında canım bazı bebekler de emme sorunu huysuzluk bazıslrında İse tamamen uykuya yönelik bozukluklar yapıyor. Şahsen bende emme sorunu yaptı oğlum 1 ay savaş ettik resmen emiyordu sma öyle ahım şahım değil sonrasında düzeldi. Biraz sabır gerektiren bir dönem şahsen

yvz sd

Kayıtlı Üye
rank
Önceki atak döneminde meme reddi olmuştu kendisi düzeldi şuan uyku düzeni bozuldu tekrar kendiliğinden düzene girermi yoksa uyku eğitimi diye birşey varmış öyle birşey yapmak gerekiyormu kendi haline mi bırakmalıyım

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Önceki atak döneminde meme reddi olmuştu kendisi düzeldi şuan uyku düzeni bozuldu tekrar kendiliğinden düzene girermi yoksa uyku eğitimi diye birşey varmış öyle birşey yapmak gerekiyormu kendi haline mi bırakmalıyım
Yani benim oğlumda uyku düzeni örnek veriyorum dişten dolayı ve aile gezisinden dolayı bozulmuştu ama kendi evimizd gelince yada diş çıkma dönemi bitince eski düzenine oturuyordu ama oğlum 19 aylık senin bebeğin henüz küçük sen direk plarak uyku eğitimine başla canım

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Benim kızımda aynıydı atak dönemi emmeyi dikkat et bırakmasın benimki sağ göğsümü bıraktı bi süre sonra geçiyor

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
O gene bişey mi kız benim oğlum 1 buçuk yaşına girecek neredeyse hala gece günde yüz defa uyanıyor 🤦 uykular haram oldu resmen
Birde bağırarak uyanıyor dedin ya canım acaba korkmuş olabilir mi uyurken saffat süresini dinlet iyi gelir sende üstüne oku ayetel Kürsi bildiğin ayetler de olur
İnşallah iyi olur

yvz sd

Kayıtlı Üye
rank
O gene bişey mi kız benim oğlum 1 buçuk yaşına girecek neredeyse hala gece günde yüz defa uyanıyor 🤦 uykular haram oldu resmen
Birde bağırarak uyanıyor dedin ya canım acaba korkmuş olabilir mi uyurken saffat süresini dinlet iyi gelir sende üstüne oku ayetel Kürsi bildiğin ayetler de olur
İnşallah iyi olur
İnş uyuturken okuyorm hep saffat suresinide okuyaym atak dönemide olabilir arkadaşın dediği gibi öyle öyle büyüyeckler napalım😌

Tüm sayfalar yüklendi.