Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Bebek Hakkında
Bebegim ile ilgili Sorum Var
Uyku ilacı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="❤ 3 çocuklu 1 Anne ⚘" data-source="post: 337510" data-attributes="member: 4508"><p>Sakin böyle birşey yapma annem çocuklar uyumuyor diye biz yakının ca annem ablam varmış ozaman tek çocuk komşu vardı diyor annem ablamı gezdiriyormus demis nerden böyle gezmeden çocuk nerde demis ona uyku ilacı veriyorum uyuyor istanbulu hep dolaşsam uyanmaz rahat ettim sende ver annem diyorki onun kızı büyüdü saf gibiydi çocukların arasında sen gezmek için yapacaksın demiyorum ama bebeklerde uyku sorununu her anne çekiyor canım dediğin ilacı inst takip ettiğim yetişkin biri tecrübe etti uyuyamadığı için damlayı alınca uyku basınca hemen yatmalısın yoksa yine kaçıyor demişti ama sabah 11 kadar full uyudum demişti dediğim kişi 35 yasinda</p><p>[automerge]1665791790[/automerge]</p><p></p><p>Ayrıca şimdi baktım o ilaca bebekler içiyor yazmıyor 4 ila 10 yaş 40 damla diye devam ediyor satış bölümün altındaki yorumları okudum şok içindeyim 27 aylik bebeğine veriyorum diyenler bile var ben sabahı sabah ettiğim günleri bilirim dr gittik bu bebek huzursuz böyle kabul edin düzelecek dedi az sabret canım duzelir</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="❤ 3 çocuklu 1 Anne ⚘, post: 337510, member: 4508"] Sakin böyle birşey yapma annem çocuklar uyumuyor diye biz yakının ca annem ablam varmış ozaman tek çocuk komşu vardı diyor annem ablamı gezdiriyormus demis nerden böyle gezmeden çocuk nerde demis ona uyku ilacı veriyorum uyuyor istanbulu hep dolaşsam uyanmaz rahat ettim sende ver annem diyorki onun kızı büyüdü saf gibiydi çocukların arasında sen gezmek için yapacaksın demiyorum ama bebeklerde uyku sorununu her anne çekiyor canım dediğin ilacı inst takip ettiğim yetişkin biri tecrübe etti uyuyamadığı için damlayı alınca uyku basınca hemen yatmalısın yoksa yine kaçıyor demişti ama sabah 11 kadar full uyudum demişti dediğim kişi 35 yasinda [automerge]1665791790[/automerge] Ayrıca şimdi baktım o ilaca bebekler içiyor yazmıyor 4 ila 10 yaş 40 damla diye devam ediyor satış bölümün altındaki yorumları okudum şok içindeyim 27 aylik bebeğine veriyorum diyenler bile var ben sabahı sabah ettiğim günleri bilirim dr gittik bu bebek huzursuz böyle kabul edin düzelecek dedi az sabret canım duzelir [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Bebek Hakkında
Bebegim ile ilgili Sorum Var
Uyku ilacı