Benim evim sıcak ama kızım üstünü ha bire açıyor diye uyku tulumu giydiriyorum 1.5 tog du sanırım terletmiyor ideal evinin sıcaklığına göre sende alSlm kizlar 1 tog 2 in 1 love ne demek uyku tulumu alacağım ama bilemedim
Daha önce 2.5 tog aldım.cok.terletiyor.oneriniz.ve bilginiz varsa paylaşabilir misiniz
Canim oğlum da üstü açık uyuyor hep bende mecburen uyku tulumu giydiriyorum annem aldı hep her yaş aralığından bir tane var, geçen yıl giydirdiğim terletiyor du şimdi giydirdiğim ise terletmiyo ama kaç tog inan bilmiyorum annem aldığı için hiç bilmiyorum açıkçası öyle bişey olduğunu da bilmiyordum, ama bence kalınlığı ile ilgili ortalarda bişey al belki terletmezSlm kizlar 1 tog 2 in 1 love ne demek uyku tulumu alacağım ama bilemedim
Daha önce 2.5 tog aldım.cok.terletiyor.oneriniz.ve bilginiz varsa paylaşabilir misiniz
Şimdi LC Waikiki den aldığı tuluma baktım orda da tog değeri var açıklamada diyor ki tog değerinin en büyük avantajı, ebeveynin evindeki ortam ısısına bağlı olarak doğru model ve malzemeden yapılmış tulumu tercih etmesine olanak sağlamasıdır. Yani evin sıcaksa tog daha düşük değerde olmalı aksi takdirde bebeğin aşırı ısınmasına sebebi olabilir diyor canımCanim oğlum da üstü açık uyuyor hep bende mecburen uyku tulumu giydiriyorum annem aldı hep her yaş aralığından bir tane var, geçen yıl giydirdiğim terletiyor du şimdi giydirdiğim ise terletmiyo ama kaç tog inan bilmiyorum annem aldığı için hiç bilmiyorum açıkçası öyle bişey olduğunu da bilmiyordum, ama bence kalınlığı ile ilgili ortalarda bişey al belki terletmez
Canim oğlum da üstü açık uyuyor hep bende mecburen uyku tulumu giydiriyorum annem aldı hep her yaş aralığından bir tane var, geçen yıl giydirdiğim terletiyor du şimdi giydirdiğim ise terletmiyo ama kaç tog inan bilmiyorum annem aldığı için hiç bilmiyorum açıkçası öyle bişey olduğunu da bilmiyordum, ama bence kalınlığı ile ilgili ortalarda bişey al belki terletmez
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Şimdi LC Waikiki den aldığı tuluma baktım orda da tog değeri var açıklamada diyor ki tog değerinin en büyük avantajı, ebeveynin evindeki ortam ısısına bağlı olarak doğru model ve malzemeden yapılmış tulumu tercih etmesine olanak sağlamasıdır. Yani evin sıcaksa tog daha düşük değerde olmalı aksi takdirde bebeğin aşırı ısınmasına sebebi olabilir diyor canım
Merhaba size bir şey soracam uyku tulumu giydirince üstüne battaniye ya da yorgan atıyor musunuz odam çok serin almayı düşünüyorum ben deCanim oğlum da üstü açık uyuyor hep bende mecburen uyku tulumu giydiriyorum annem aldı hep her yaş aralığından bir tane var, geçen yıl giydirdiğim terletiyor du şimdi giydirdiğim ise terletmiyo ama kaç tog inan bilmiyorum annem aldığı için hiç bilmiyorum açıkçası öyle bişey olduğunu da bilmiyordum, ama bence kalınlığı ile ilgili ortalarda bişey al belki terletmez
Şimdi LC Waikiki den aldığı tuluma baktım orda da tog değeri var açıklamada diyor ki tog değerinin en büyük avantajı, ebeveynin evindeki ortam ısısına bağlı olarak doğru model ve malzemeden yapılmış tulumu tercih etmesine olanak sağlamasıdır. Yani evin sıcaksa tog daha düşük değerde olmalı aksi takdirde bebeğin aşırı ısınmasına sebebi olabilir diyor canım
Kuzum ben üstünü örtsem de o açıyor tekrar o yüzden tulum giydiriyorum üstünü açsa da artık sorun olmuyor yani örtsende örtmesen de fark etmiyor üşümüyo yani bide üstelik biz Türkiye'nin en soğuk ilçesinde oturuyoruz ve evimiz doğal gazlı olmasına rağmen geceleri çok soğuk oluyor o yüzden oğlum hep hastalanır dı ama kaçtır giydiriyorum ve artık ne üşüyor nede soğuk terliyor , almak istiyorsan al bence odan Serin ve eminim bebeğin üstünü açıyor ve üşüyor durMerhaba size bir şey soracam uyku tulumu giydirince üstüne battaniye ya da yorgan atıyor musunuz odam çok serin almayı düşünüyorum ben de
Maalesef bazen uyanamiyorum ağlayınca bakıyorum ki üstü açık canım ben de vandayim canım çaldıran da mi yaşıyorsunKuzum ben üstünü örtsem de o açıyor tekrar o yüzden tulum giydiriyorum üstünü açsa da artık sorun olmuyor yani örtsende örtmesen de fark etmiyor üşümüyo yani bide üstelik biz Türkiye'nin en soğuk ilçesinde oturuyoruz ve evimiz doğal gazlı olmasına rağmen geceleri çok soğuk oluyor o yüzden oğlum hep hastalanır dı ama kaçtır giydiriyorum ve artık ne üşüyor nede soğuk terliyor , almak istiyorsan al bence odan Serin ve eminim bebeğin üstünü açıyor ve üşüyor dur
O zmn uyku tulumu giydir sende oda rahat edersiniz aklın kalmaz en azından, aa öylemi Van'da mı yaşıyorsun, evet canım bende Çaldıran dayımMaalesef bazen uyanamiyorum ağlayınca bakıyorum ki üstü açık canım ben de vandayim canım çaldıran da mi yaşıyorsun
Canım şuan ben 2.5 tog kullaniyoruz geçen sene 1.5 tog amistim orda sanki usuyor gibi gelmişti bu senede 2.5 tog aldım üstünü devai aciyor ama evin aşırı sıcaksa 1.5 tog idael olbilirSlm kizlar 1 tog 2 in 1 love ne demek uyku tulumu alacağım ama bilemedim
Yaa canım benim vanda yaşıyorum aslen çaldiranliyiz çocukken az ağlamadım çaldıranin ayazındaO zmn uyku tulumu giydir sende oda rahat edersiniz aklın kalmaz en azından, aa öylemi Van'da mı yaşıyorsun, evet canım bende Çaldıran dayım
Valla öyle canım bizde çok ağladıkYaa canım benim vanda yaşıyorum aslen çaldiranliyiz çocukken az ağlamadım çaldıranin ayazında![]()