Uyku tulumu

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Özlemtrhn tarafından oluşturulan Uyku tulumu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 320 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Uyku tulumu
Konbuyu başlatan Özlemtrhn
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mariya🌼

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Slm kizlar 1 tog 2 in 1 love ne demek uyku tulumu alacağım ama bilemedim
Daha önce 2.5 tog aldım.cok.terletiyor.oneriniz.ve bilginiz varsa paylaşabilir misiniz
Benim evim sıcak ama kızım üstünü ha bire açıyor diye uyku tulumu giydiriyorum 1.5 tog du sanırım terletmiyor ideal evinin sıcaklığına göre sende al

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Daha önce 2.5 tog aldım.cok.terletiyor.oneriniz.ve bilginiz varsa paylaşabilir misiniz
Canim oğlum da üstü açık uyuyor hep bende mecburen uyku tulumu giydiriyorum annem aldı hep her yaş aralığından bir tane var, geçen yıl giydirdiğim terletiyor du şimdi giydirdiğim ise terletmiyo ama kaç tog inan bilmiyorum annem aldığı için hiç bilmiyorum açıkçası öyle bişey olduğunu da bilmiyordum, ama bence kalınlığı ile ilgili ortalarda bişey al belki terletmez
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canim oğlum da üstü açık uyuyor hep bende mecburen uyku tulumu giydiriyorum annem aldı hep her yaş aralığından bir tane var, geçen yıl giydirdiğim terletiyor du şimdi giydirdiğim ise terletmiyo ama kaç tog inan bilmiyorum annem aldığı için hiç bilmiyorum açıkçası öyle bişey olduğunu da bilmiyordum, ama bence kalınlığı ile ilgili ortalarda bişey al belki terletmez
Şimdi LC Waikiki den aldığı tuluma baktım orda da tog değeri var açıklamada diyor ki tog değerinin en büyük avantajı, ebeveynin evindeki ortam ısısına bağlı olarak doğru model ve malzemeden yapılmış tulumu tercih etmesine olanak sağlamasıdır. Yani evin sıcaksa tog daha düşük değerde olmalı aksi takdirde bebeğin aşırı ısınmasına sebebi olabilir diyor canım

Şimdi LC Waikiki den aldığı tuluma baktım orda da tog değeri var açıklamada diyor ki tog değerinin en büyük avantajı, ebeveynin evindeki ortam ısısına bağlı olarak doğru model ve malzemeden yapılmış tulumu tercih etmesine olanak sağlamasıdır. Yani evin sıcaksa tog daha düşük değerde olmalı aksi takdirde bebeğin aşırı ısınmasına sebebi olabilir diyor canım

Ekli dosyalar

• Screenshot_2023-11-18-08-53-48-949_com.lcwaikiki.android.jpg
    Screenshot_2023-11-18-08-53-48-949_com.lcwaikiki.android.jpg
    671.6 KB · Görüntüleme: 9
Son düzenleme:

can kızım

Kayıtlı Üye
rank

Merhaba size bir şey soracam uyku tulumu giydirince üstüne battaniye ya da yorgan atıyor musunuz odam çok serin almayı düşünüyorum ben de

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Merhaba size bir şey soracam uyku tulumu giydirince üstüne battaniye ya da yorgan atıyor musunuz odam çok serin almayı düşünüyorum ben de
Kuzum ben üstünü örtsem de o açıyor tekrar o yüzden tulum giydiriyorum üstünü açsa da artık sorun olmuyor yani örtsende örtmesen de fark etmiyor üşümüyo yani bide üstelik biz Türkiye'nin en soğuk ilçesinde oturuyoruz ve evimiz doğal gazlı olmasına rağmen geceleri çok soğuk oluyor o yüzden oğlum hep hastalanır dı ama kaçtır giydiriyorum ve artık ne üşüyor nede soğuk terliyor , almak istiyorsan al bence odan Serin ve eminim bebeğin üstünü açıyor ve üşüyor dur

can kızım

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum ben üstünü örtsem de o açıyor tekrar o yüzden tulum giydiriyorum üstünü açsa da artık sorun olmuyor yani örtsende örtmesen de fark etmiyor üşümüyo yani bide üstelik biz Türkiye'nin en soğuk ilçesinde oturuyoruz ve evimiz doğal gazlı olmasına rağmen geceleri çok soğuk oluyor o yüzden oğlum hep hastalanır dı ama kaçtır giydiriyorum ve artık ne üşüyor nede soğuk terliyor , almak istiyorsan al bence odan Serin ve eminim bebeğin üstünü açıyor ve üşüyor dur
Maalesef bazen uyanamiyorum ağlayınca bakıyorum ki üstü açık canım ben de vandayim canım çaldıran da mi yaşıyorsun

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Canım şuan ben 2.5 tog kullaniyoruz geçen sene 1.5 tog amistim orda sanki usuyor gibi gelmişti bu senede 2.5 tog aldım üstünü devai aciyor ama evin aşırı sıcaksa 1.5 tog idael olbilir

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar