Sorum var Uyku

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sema oğurlu tarafından oluşturulan Uyku başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,161 kez görüntülenmiş, 14 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Uyku
Konbuyu başlatan Sema oğurlu
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Beyzanur gncdl

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Canım bebek değil ben uyanamiyorum
Ayy pardon canım mesajını yanlış anlamışım. Çok yoruluyorsun demek ki canım gün içinde bebeğin uyurken sende uyu dinlenmeye çalış canım birde kan değerlerine baktır emziriyorsan bebek vitaminlerimizi çok çekiyor bu da halsizlik uykuya meyillilik yapıyor

Sema oğurlu

Kayıtlı Üye
rank
Ayy pardon canım mesajını yanlış anlamışım. Çok yoruluyorsun demek ki canım gün içinde bebeğin uyurken sende uyu dinlenmeye çalış canım birde kan değerlerine baktır emziriyorsan bebek vitaminlerimizi çok çekiyor bu da halsizlik uykuya meyillilik yapıyor
Acaba vitamin kullansam duzelirmi 22 gün oldu bebeğimin ama kalkamiyorim bide erken doğum oldu kuvezdi yoğun bakımda sezeryanli halimle çok yoruldum

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Acaba vitamin kullansam duzelirmi 22 gün oldu bebeğimin ama kalkamiyorim bide erken doğum oldu kuvezdi yoğun bakımda sezeryanli halimle çok yoruldum
Canım doktora danışta öyle kullan onlar süte gecmeyenleri tavsiye edecektir. Önce kan değerlerine baktır ama birde mevsim sebze meyvelerinden bol tüket beslenmene dikkat et bol su iç

Tüm sayfalar yüklendi.