Mrblar sancı olmadan açılma olurmu acabaa
I ilknurakncı Kayıtlı Üye Katılım 7 Ekim 2023 Mesajlar 96 8 Şubat 2024 #1 Mrblar sancı olmadan açılma olurmu acabaa
Belinayin❤️ Annesi Kayıtlı Üye Katılım 25 Aralık 2021 Mesajlar 1,359 8 Şubat 2024 #2 ilknurakncı' Alıntı: Mrblar sancı olmadan açılma olurmu acabaa Genişletmek için tıkla ... Sanmıyorum sancı olmadan açılma olmaz bence
ilknurakncı' Alıntı: Mrblar sancı olmadan açılma olurmu acabaa Genişletmek için tıkla ... Sanmıyorum sancı olmadan açılma olmaz bence
Baharrr Kayıtlı Üye Katılım 9 Mayıs 2022 Mesajlar 5,590 Konum Malatya 8 Şubat 2024 #3 ilknurakncı' Alıntı: Mrblar sancı olmadan açılma olurmu acabaa Genişletmek için tıkla ... Olmaz canm sancıyla beraber açılmada oluyor
ilknurakncı' Alıntı: Mrblar sancı olmadan açılma olurmu acabaa Genişletmek için tıkla ... Olmaz canm sancıyla beraber açılmada oluyor
I iki kız annesi💕🌺 Kayıtlı Üye Katılım 7 Şubat 2024 Mesajlar 1,348 8 Şubat 2024 #4 ilknurakncı' Alıntı: Mrblar sancı olmadan açılma olurmu acabaa Genişletmek için tıkla ... Olur valla kızlar benim sancım yoktu kontrole gittim 3 santim açılmam olmuştu suni sancıyla doğuma aldılar oysaki ben tesadüfen gittim sancım yoktu
ilknurakncı' Alıntı: Mrblar sancı olmadan açılma olurmu acabaa Genişletmek için tıkla ... Olur valla kızlar benim sancım yoktu kontrole gittim 3 santim açılmam olmuştu suni sancıyla doğuma aldılar oysaki ben tesadüfen gittim sancım yoktu
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,408 Konum Kırklareli 8 Şubat 2024 #5 ilknurakncı' Alıntı: Mrblar sancı olmadan açılma olurmu acabaa Genişletmek için tıkla ... Olur canım benim ilk açılma 1 cm ağrılı oldu ama sonradan 3 cm kadar ben asla ağrı çekmedim.
ilknurakncı' Alıntı: Mrblar sancı olmadan açılma olurmu acabaa Genişletmek için tıkla ... Olur canım benim ilk açılma 1 cm ağrılı oldu ama sonradan 3 cm kadar ben asla ağrı çekmedim.
^^ ÖzLem 💜 ^^ 💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞 Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 6,568 Konum Malatya 8 Şubat 2024 #6 ilknurakncı' Alıntı: Mrblar sancı olmadan açılma olurmu acabaa Genişletmek için tıkla ... Tabiki de olur canim
ilknurakncı' Alıntı: Mrblar sancı olmadan açılma olurmu acabaa Genişletmek için tıkla ... Tabiki de olur canim
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,101 9 Şubat 2024 #7 ilknurakncı' Alıntı: Mrblar sancı olmadan açılma olurmu acabaa Genişletmek için tıkla ... Oluyor tabii ki canım bazen sancılar oluyor ve biz hissedemiyoruz onunla beraber açılma oluyor
ilknurakncı' Alıntı: Mrblar sancı olmadan açılma olurmu acabaa Genişletmek için tıkla ... Oluyor tabii ki canım bazen sancılar oluyor ve biz hissedemiyoruz onunla beraber açılma oluyor
I ilknurakncı Kayıtlı Üye Katılım 7 Ekim 2023 Mesajlar 96 9 Şubat 2024 #8 Gamze Hümeyra' Alıntı: Oluyor tabii ki canım bazen sancılar oluyor ve biz hissedemiyoruz onunla beraber açılma oluyor Genişletmek için tıkla ... Peki 40. Haftaya kadar doğum olmazsa ne oluyor ne yapıyorlar gün mü veriyorlar
Gamze Hümeyra' Alıntı: Oluyor tabii ki canım bazen sancılar oluyor ve biz hissedemiyoruz onunla beraber açılma oluyor Genişletmek için tıkla ... Peki 40. Haftaya kadar doğum olmazsa ne oluyor ne yapıyorlar gün mü veriyorlar
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,101 9 Şubat 2024 #9 ilknurakncı' Alıntı: Peki 40. Haftaya kadar doğum olmazsa ne oluyor ne yapıyorlar gün mü veriyorlar Genişletmek için tıkla ... Olmaz ise suni sancı veriyorlar genelde yada bebeğin kilosuna durumuna göre sezeryan da yapılabiliyor
ilknurakncı' Alıntı: Peki 40. Haftaya kadar doğum olmazsa ne oluyor ne yapıyorlar gün mü veriyorlar Genişletmek için tıkla ... Olmaz ise suni sancı veriyorlar genelde yada bebeğin kilosuna durumuna göre sezeryan da yapılabiliyor