Bence tüm Kaynanalar öyle değil kuzum ya misal benim kaynanam Allah razı olsun hiç kaynanalik görmedim ondan daha çok bana anne oldu biz altli üstlü oturuyoruz kayınvalidemle ben yukarı çıkıyorum misal düşün benim ona hizmet etmem gerekiyor o bana hizmet ediyor çay vesaire kendisi yapıyor ayrıca yaşlı ve bel fıtığı boyun fıtığı olmasına rağmen ayağını filan uzatıcak misal bana diyor Allah aşkına kusuruma bakma diyor ayağımı uzatıyorum filan aşağıya geliyor kapıyı çalınca diyor kusura bakma diyor geldim seni rahatsız etmedim deme diyorAha bir ortak nokta daha. Kaynanaların çoğu insan dışı varlık olduğu için kimliklerinin dahi olmaması lazım![]()
Vefat mi etti kuzumBenimki yok![]()
Kuzum kaynanaların hepsi demedim çoğu dedim zaten arada güzel kaynanalarda çıkıyor tabiki. Maşallah Rabbim aranızdaki samimiyeti, sıcaklığı hiç bozmasın. Gerçekten çok iyi bir insanmış şahsen benim kaynanamda beni rakip, düşman, kuma gibi görüyorBence tüm Kaynanalar öyle değil kuzum ya misal benim kaynanam Allah razı olsun hiç kaynanalik görmedim ondan daha çok bana anne oldu biz altli üstlü oturuyoruz kayınvalidemle ben yukarı çıkıyorum misal düşün benim ona hizmet etmem gerekiyor o bana hizmet ediyor çay vesaire kendisi yapıyor ayrıca yaşlı ve bel fıtığı boyun fıtığı olmasına rağmen ayağını filan uzatıcak misal bana diyor Allah aşkına kusuruma bakma diyor ayağımı uzatıyorum filan aşağıya geliyor kapıyı çalınca diyor kusura bakma diyor geldim seni rahatsız etmedim deme diyor
Yani kısacası ben kayınvalidemden razıyım
Biraz uzun oldu kız![]()
Benim çoğaltmam kötü oldu yaAhhahahha tükenmez bunların soyu gittikçe çoğalıyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Kız ne şanslısın sen![]()
Kuzum kaynanaların hepsi demedim çoğu dedim zaten arada güzel kaynanalarda çıkıyor tabiki. Maşallah Rabbim aranızdaki samimiyeti, sıcaklığı hiç bozmasın. Gerçekten çok iyi bir insanmış şahsen benim kaynanamda beni rakip, düşman, kuma gibi görüyor
Benim çoğaltmam kötü oldu ya![]()
Amin kuzum Allah razı olsunKuzum kaynanaların hepsi demedim çoğu dedim zaten arada güzel kaynanalarda çıkıyor tabiki. Maşallah Rabbim aranızdaki samimiyeti, sıcaklığı hiç bozmasın. Gerçekten çok iyi bir insanmış şahsen benim kaynanamda beni rakip, düşman, kuma gibi görüyor
Melek gibiydi. OlduAhhahahha tükenmez bunların soyu gittikçe çoğalıyor
Kız ne şanslısın sen![]()
Ya Allah rahmet eylesin kuzumMelek gibiydi. Oldu![]()
Allah rahmet eylesin inşallah kuzumMelek gibiydi. Oldu![]()
Kuzum kaynanaların hepsi demedim çoğu dedim zaten arada güzel kaynanalarda çıkıyor tabiki. Maşallah Rabbim aranızdaki samimiyeti, sıcaklığı hiç bozmasın. Gerçekten çok iyi bir insanmış şahsen benim kaynanamda beni rakip, düşman, kuma gibi görüyor
Maalesef hayatıma heyecan falan katıyor işte sağolsunAmin kuzum Allah razı olsun
Ne yapcan senin payına da o düşmüş![]()
Ben ne zaman büyük konuşsam hepsi tek tek başıma geliyorNasip de varmış Merve
![]()
Aslında bir yandan da merak ediyorum cadı Kaynanalar nasıl oluyor diye 1 günlüğüne yer değiştirsek ya o heyecanı bende tatmak istiyorum tam bana göre şeyler ama şansıma kaynanam Melek gibiMaalesef hayatıma heyecan falan katıyor işte sağolsun
Ben ne zaman büyük konuşsam hepsi tek tek başıma geliyorkocamlada ben bu adamla evlenmem dedim evlendim
![]()