Kız yok aman Allah kimsenin başına vermesin hiç merak edilecek birşey değil 1 günde senin psikolojini bozar, yuvanla oynar birde oturur gülerAslında bir yandan da merak ediyorum cadı Kaynanalar nasıl oluyor diye 1 günlüğüne yer değiştirsek ya o heyecanı bende tatmak istiyorum tam bana göre şeyler ama şansıma kaynanam Melek gibi![]()
Olsun genede merak ediyorumKız yok aman Allah kimsenin başına vermesin hiç merak edilecek birşey değil 1 günde senin psikolojini bozar, yuvanla oynar birde oturur gülerbiz senede 2 kere memlekete gidiyoruz boşanma aşamasına gelip dönüyoruz onu geçtim artık telefonlar var ordada hiç durmuyor sürekli benimkini fişekliyor
![]()
Yani tabiki orası öyle benim eşim annesine, ablalarına karşı gelse bana ağzını açamazlardı kocamdan yüz bulup yapıyorlar herşeyi bak sinirlendim gidip laf sayacamOlsun genede merak ediyorum
Aslında iş eşlerde bitiyor kaynana görümce vesaire kim ne derse desin insanın eşi savundumu karısını ezdirmedimi Kaynananin feristahi gelse fark etmez
Tmm kolay gelsin sanaYani tabiki orası öyle benim eşim annesine, ablalarına karşı gelse bana ağzını açamazlardı kocamdan yüz bulup yapıyorlar herşeyi bak sinirlendim gidip laf sayacam![]()
Yani tabiki orası öyle benim eşim annesine, ablalarına karşı gelse bana ağzını açamazlardı kocamdan yüz bulup yapıyorlar herşeyi bak sinirlendim gidip laf sayacam![]()
Tabana kuvvetYani tabiki orası öyle benim eşim annesine, ablalarına karşı gelse bana ağzını açamazlardı kocamdan yüz bulup yapıyorlar herşeyi bak sinirlendim gidip laf sayacam![]()
Kuzum 56 yasindaydıAllah rahmet eylesin inşallah kuzum
Gencmiydi
GençmisKuzum 56 yasindaydı
Allah rahmet eylesin kuzum gençmiş daha. Benim kaynanamın annesi yaşıyor. Annesinin annesi öleli de 3 sene olmuşKuzum 56 yasindaydı