Sorum var Vajina

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Menessa tarafından oluşturulan Vajina başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,026 kez görüntülenmiş, 16 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Vajina
Konbuyu başlatan Menessa
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Menessa

Demetdemet

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar merhaba ben 16 gündür ilk bebegime
normal doğum yaptım ve iki gündür vajinanin iç dudak da ağrı ve az şiş lik hissediyorum normalmi sizce dikişlerim de ağrı var zaten kontorla da gitmedim korkudan bilgi alayım dedim
Çok geçmiş olsun canim

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
normal doğum yaptım ve iki gündür vajinanin iç dudak da ağrı ve az şiş lik hissediyorum normalmi sizce dikişlerim de ağrı var zaten kontorla da gitmedim korkudan bilgi alayım dedim
Enfeksiyon kapmıştır o yüzden ağrı oluyordur canım doktora gitmek istememeni anlıyorum ama gitmen gerekiyor ilaç filan verir

Zeynep41

Kayıtlı Üye
rank
Mutlaka gitmelisin enfeksiyon kapmış olabilir benimde enfeksiyon kapınca direk dikişlerim ağrıdı sonrası şişlik falan

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Doktora gitmeni tavsiye ederim

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 20. Haftasındasınız.
Bebeğimiz yaklaşık muz büyüklüğünde.
Bebeğimiz yutmaya ve sindirim sistemi mekonyum üretmeye başlar. Gebeliğin yarısı bitti. uterus göbek hizasına geldi. demir ve diğer minerallere daha çok
ihtiyacınız var.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 25 cm ağırlıgı 320 gr :)
(bu haftaya kadar bebek boyu baş popo arası ölçülür. bu haftadan sonra baş topuk arası
ölçülür.)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar