Merhaba kızlar vaktiniz varsa lütfen yazdıklarımı okuyub cevap yaza bilirmisiniz. Hani bilerekten birisine zarar vermek amaçlı iftira atarlar ya öyle bişey deyildee bilmeden yalnışlıkla yaşanan olaylar sonucunda. hiç görmediyi,adını bile bilmediyi, sadece telefondan sesini duyduğu birinin yapmadığı bişeyi yapmış gibi düşünmek, ve başka birinede onun yaptığını söylemek iftiramı sayılır? Sorun şu kadın eşinin telefonunu arıyor nerde olduğunu sormak için eşide arkadaşlarıyal kafedeymiş telefonun şarjı bitmiş ve şarja takmış. Eşi aradığında telefondan bi kadın sesi gelmiş sadece aloo demiş kapanmış. sonra kadın kocasına az önce seni aradım ve telefonunu bi kadın açtı demiş kocasıda orada sadece çalışan yaşlı bi kadın var. o açmış ola bilirmi? demiş ve onun açdığını düşünmüşler. hatta kadına senmi açtın diye sormuşlar kadında ben yapmadım diye ağlamış. Sonra tekrar numarayı aramışlar ve ekrana ÇAĞRI AKTARILDI yazılmış ve yine bi kadın sesi OPERATOR GİBİ DEYİLDE normal bizler gibi konuşarak aloo demiş sanırım telefon kapalı olduğu için böyle oluyormuş. Her sefer aradıklarında telefon kapalı deyilde çağrı aktarıldı yazılıp sonrasında bi kadın sesi geliyor baya baya konuşuyormuş. Duyuyorum sizi ne için aramıştınız gibisinden. Sonuç kesinlikle aldatılma yok. Ama burda bilmeyerekten atılan bu suç var bu çokmu günah? bilerek yapmamış ve vicdan azabı çekiyor Allah affedermi böyle durumlarda?