Cok şükür canım İnşaallah iyi olur benim kızımda öyle olmuşdu şükür iki güne gectdiSelam canlarım.teşekkür ederim yazmışsınız Allah razı olsun.ateşi fazla kaltı sora da fazla düşdü çok kortum gözleri donuk bakıyordu.sabah açılmasını bekledim doktorunu aradım.fazla ateşi olduğu zaman verdiğin ateş düşürücüler gec vermiş etkisini o yüzden birden 35e kadar inmiş dedi.kontrolde sakla bi yere saatini ve beden ısısını kaydet çok önemli.her saat başı yapmalıymışım.oynarsa doktora götüreceyim.virüs işte korkma dedi ama ihmal de etme.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
❤
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
❤

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2022-11-14
Gebeliğinizin 27. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık karnabahar büyüklüğünde.
Bebekte periyodik uyku ve uyanıklık dönemleri başlar. beyin çok fazla aktif olmaya başlar. akciğer büyümesi son halini alır ancak henüz dışarıda nefes alıp verecek olgunlukta değildir. 2. trimester bitiyor. sırt ağrıları, bacak krampları sıklaşır.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 35 cm ağırlıgı 950 gr
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız
Bebekte periyodik uyku ve uyanıklık dönemleri başlar. beyin çok fazla aktif olmaya başlar. akciğer büyümesi son halini alır ancak henüz dışarıda nefes alıp verecek olgunlukta değildir. 2. trimester bitiyor. sırt ağrıları, bacak krampları sıklaşır.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 35 cm ağırlıgı 950 gr