Hanımlar sağ ve sol yanlarımda ağrı vardi geceden beri uyutmadı olanlar var mı bilgi alabilir miyim
D DidemDaşdemir Kayıtlı Üye Katılım 26 Haziran 2021 Mesajlar 5 29 Haziran 2021 #1 Hanımlar sağ ve sol yanlarımda ağrı vardi geceden beri uyutmadı olanlar var mı bilgi alabilir miyim
G Gülşah006 Kayıtlı Üye Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 135 29 Haziran 2021 #2 DidemDaşdemir' Alıntı: Hanımlar sağ ve sol yanlarımda ağrı vardi geceden beri uyutmadı olanlar var mı bilgi alabilir miyim Genişletmek için tıkla ... Bende yeni gebeyim yan batma nefes alirken sirtta ağrı öyle şüphelendim gebeliği normal galiba kaç haftalik sizin.
DidemDaşdemir' Alıntı: Hanımlar sağ ve sol yanlarımda ağrı vardi geceden beri uyutmadı olanlar var mı bilgi alabilir miyim Genişletmek için tıkla ... Bende yeni gebeyim yan batma nefes alirken sirtta ağrı öyle şüphelendim gebeliği normal galiba kaç haftalik sizin.
Ş Şeydoşş Kayıtlı Üye Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 2,656 29 Haziran 2021 #3 DidemDaşdemir' Alıntı: Hanımlar sağ ve sol yanlarımda ağrı vardi geceden beri uyutmadı olanlar var mı bilgi alabilir miyim Genişletmek için tıkla ... Bendede yeni yeni başladı 2 gündür var sanki ip çekiyorlar kopacak gibi oluyr kaç haftalıksınız
DidemDaşdemir' Alıntı: Hanımlar sağ ve sol yanlarımda ağrı vardi geceden beri uyutmadı olanlar var mı bilgi alabilir miyim Genişletmek için tıkla ... Bendede yeni yeni başladı 2 gündür var sanki ip çekiyorlar kopacak gibi oluyr kaç haftalıksınız
Merve_berkk Kayıtlı Üye Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 5,715 29 Haziran 2021 #4 DidemDaşdemir' Alıntı: Hanımlar sağ ve sol yanlarımda ağrı vardi geceden beri uyutmadı olanlar var mı bilgi alabilir miyim Genişletmek için tıkla ... Sürekli aynı tarafına yatmamaya çalış canım normal gebelikte oluyor o ağrılar kaç haftalık bebeğin?
DidemDaşdemir' Alıntı: Hanımlar sağ ve sol yanlarımda ağrı vardi geceden beri uyutmadı olanlar var mı bilgi alabilir miyim Genişletmek için tıkla ... Sürekli aynı tarafına yatmamaya çalış canım normal gebelikte oluyor o ağrılar kaç haftalık bebeğin?
D DidemDaşdemir Kayıtlı Üye Katılım 26 Haziran 2021 Mesajlar 5 30 Haziran 2021 #5 Merve_berkk' Alıntı: Sürekli aynı tarafına yatmamaya çalış canım normal gebelikte oluyor o ağrılar kaç haftalık bebeğim a Genişletmek için tıkla ... Merve_berkk' Alıntı: Sürekli aynı tarafına yatmamaya çalış canım normal gebelikte oluyor o ağrılar kaç haftalık bebeğin? Genişletmek için tıkla ... 2 aylık Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 30 Haziran 2021 Tatlianne20' Alıntı: Bende yeni gebeyim yan batma nefes alirken sirtta ağrı öyle şüphelendim gebeliği normal galiba kaç haftalik sizin. Genişletmek için tıkla ... 8 haftalık Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 30 Haziran 2021 Şeydoşş' Alıntı: Bendede yeni yeni başladı 2 gündür var sanki ip çekiyorlar kopacak gibi oluyr kaç haftalıksınız Genişletmek için tıkla ... 8.hafta Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 30 Haziran 2021 Şeydoşş' Alıntı: Bendede yeni yeni başladı 2 gündür var sanki ip çekiyorlar kopacak gibi oluyr kaç haftalıksınız Genişletmek için tıkla ... 8.haftalık
Merve_berkk' Alıntı: Sürekli aynı tarafına yatmamaya çalış canım normal gebelikte oluyor o ağrılar kaç haftalık bebeğim a Genişletmek için tıkla ... Merve_berkk' Alıntı: Sürekli aynı tarafına yatmamaya çalış canım normal gebelikte oluyor o ağrılar kaç haftalık bebeğin? Genişletmek için tıkla ... 2 aylık Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 30 Haziran 2021 Tatlianne20' Alıntı: Bende yeni gebeyim yan batma nefes alirken sirtta ağrı öyle şüphelendim gebeliği normal galiba kaç haftalik sizin. Genişletmek için tıkla ... 8 haftalık Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 30 Haziran 2021 Şeydoşş' Alıntı: Bendede yeni yeni başladı 2 gündür var sanki ip çekiyorlar kopacak gibi oluyr kaç haftalıksınız Genişletmek için tıkla ... 8.hafta Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 30 Haziran 2021 Şeydoşş' Alıntı: Bendede yeni yeni başladı 2 gündür var sanki ip çekiyorlar kopacak gibi oluyr kaç haftalıksınız Genişletmek için tıkla ... 8.haftalık
Ş Şeydoşş Kayıtlı Üye Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 2,656 30 Haziran 2021 #6 DidemDaşdemir' Alıntı: 2 aylık Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 30 Haziran 2021 8 haftalık Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 30 Haziran 2021 8.hafta Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 30 Haziran 2021 8.haftalık Genişletmek için tıkla ... Hmm 8.haftada regli ağrısı gibi yaşıyordum ben 19+4 deyim benimde yan kaslarım ağrıyor rahim aşağı çekmeye çalışır falan dedi doktor
DidemDaşdemir' Alıntı: 2 aylık Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 30 Haziran 2021 8 haftalık Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 30 Haziran 2021 8.hafta Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 30 Haziran 2021 8.haftalık Genişletmek için tıkla ... Hmm 8.haftada regli ağrısı gibi yaşıyordum ben 19+4 deyim benimde yan kaslarım ağrıyor rahim aşağı çekmeye çalışır falan dedi doktor