Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamün aleyküm kizlar 2 gündür sol boslugum da ayağa kalkınca nefes alıp verirken ağrım oluyor 13 haftalık hamileyim böbrek mi yan boşluk mu ayırt edemiyorum aynı durumu yaşayan varmi
Selamün aleyküm kizlar 2 gündür sol boslugum da ayağa kalkınca nefes alıp verirken ağrım oluyor 13 haftalık hamileyim böbrek mi yan boşluk mu ayırt edemiyorum aynı durumu yaşayan varmi
Ve aleyküm selam. Böbreğinde genişleme olabilir. Normalde 30. haftada başlar. Ama bazı gebeliklerde erken olabiliyor. Enfeksiyondan dolayı sancısı daha da artabilir. Ürolojiyle görüşüp böbreklerine ölçüm yaptırman gerekiyor. Erken teşhiste ilaçla atlatılabilir. Diğer türlü ameliyatla parça takılması gerekebiliyor. Çok geçmiş olsun.
Ay benim gibi olmussun buyuk ihtimalle enfeksiyon kapmissin ben varya nefes alinca sanki yanima bıçak sapliyorlardi hastaneye gidince böbreğimi bağışlamak istiyirum demistim doktora cok kotu yaa mutlaka git toz şase vericek kullaninca geçer insallah
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi