Sorum var Yardım eder misiniz

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Slhhdr tarafından oluşturulan Yardım eder misiniz başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 961 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yardım eder misiniz
Konbuyu başlatan Slhhdr
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Slhhdr

Anneadayadayı

Kayıtlı Üye
rank
19 haftalık hamileyim ve 4 gündür bayram diye çok fazla yordum kendimi ve iki gecedir sancılarım var ve bebeğin hareketlerini hissetmeye de başladım acaba bu normal mi yoksa anormal bir durum mu hastaneye gidemiyorum da ne yapsam iyi olur sizce
Yat dinlen canım. Yorulunca normal bunlar. Bebeğin hareketlerini hissediyorsan sorun yok. Yorma kendini eğer ağrıların geçmezse ve Allah korusun kanaman filan olursa muhakkak acile git 😊

ASİL 'İN Annesi

Kayıtlı Üye
rank
19 haftalık hamileyim ve 4 gündür bayram diye çok fazla yordum kendimi ve iki gecedir sancılarım var ve bebeğin hareketlerini hissetmeye de başladım acaba bu normal mi yoksa anormal bir durum mu hastaneye gidemiyorum da ne yapsam iyi olur sizce
Normal bende 18inci hafta hisettim😊cok mu agrın var

Hayall

Kayıtlı Üye
rank
Canım bol bol dinlen ve sol tarafına yat mümkün oldukça da ayaklarını haftada tut stres ve yorgunluk bebeğin hareketlerini azaltabilir takipte kal eğer hissetmeme durumu devam ederse kanama olmadığı sürece hastane olmasa bile sağlık ocağına gidip bebişin kalp atışlarını dinlemen bile seni rahatlatabilir 🌹

Slhhdr

Kayıtlı Üye
rank
Canım bol bol dinlen ve sol tarafına yat mümkün oldukça da ayaklarını haftada tut stres ve yorgunluk bebeğin hareketlerini azaltabilir takipte kal eğer hissetmeme durumu devam ederse kanama olmadığı sürece hastane olmasa bile sağlık ocağına gidip bebişin kalp atışlarını dinlemen bile seni rahatlatabil
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Çok teşekkür ederim inşallah kötü bir şey olmaz dua edin lütfen

Yorulunca normal canım dinlenip geçiyorsa sıkıntı yoktur ❤️

Hayall

Kayıtlı Üye
rank
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Çok teşekkür ederim inşallah kötü bir şey olmaz dua edin lütfen
Korkutma kendini canım hiçte strese girme Allah'ın izniyle korkulacak bi durum yok kanama lekelenme olmadığı sürece miniklerimiz strese ve yorgunluğa gelemiyor kendini bundan sonra hiç yormamaya özen göster çünkü zaman geçtikçe bu şikayetlerine sancı ve ağrılarda dahil olur bilgin olsun ve dualarım seninle ve bütün annelerle Rabbim hicbirimizin emeğini boşa cikartmasin ve bizleri sağlıkla yavrularımıza kavuştursun inşallah 🤲🏻🌹

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Kuzum bende 20 haftalık gebeyim ve bende bayramdan beri çok yoruldum ve benimde aynı senin gibi ağrılarım var ve bebeğin hareketlerini de yeni yeni hissttim

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar