Yardım edin lütfen

• Konbuyu başlatan Defnemiyy
  • Toplam 2 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Defnemiyy tarafından oluşturulan Yardım edin lütfen başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 436 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yardım edin lütfen
Konbuyu başlatan Defnemiyy
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋
D

Defnemiyy

Guest
Selam kızlar normalde adet tarihim ayın 20'sinde geçen ay tedavi olmaya başladım doktorum sorun yok yumurtlama günlerini takip etmemi söyledi,geçen ay biraz erken adet oldum ayın 16'sındaydi merak ettiğim konu şu bugün ayın 17'si ve henüz adet olmadım gecikmiş sayılıyor mu?
Lütfen yardım edin ❤❤

Ozlem kzlrmk.

Kayıtlı Üye
rank
Selam kızlar normalde adet tarihim ayın 20'sinde geçen ay tedavi olmaya başladım doktorum sorun yok yumurtlama günlerini takip etmemi söyledi,geçen ay biraz erken adet oldum ayın 16'sındaydi merak ettiğim konu şu bugün ayın 17'si ve henüz adet olmadım gecikmiş sayılıyor mu?
Lütfen yardım edin ❤❤
Adet duseni normalde zaten 28 gun normalde cnm eger duzensizligin yok ise 3 gun felan gecmis gebelik testi yapsan gebelik varsa cikar sonuc

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Lütfen yardım edin
Canım istersen test yap bide ne kadarlık evlisin

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar