Sorum var Yardım edin

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde 2uşaq anası tarafından oluşturulan Yardım edin başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 650 kez görüntülenmiş, 17 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yardım edin
Konbuyu başlatan 2uşaq anası
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

2uşaq anası

Kayıtlı Üye
rank
Ballı süt içebilirsin canım sıcak sıcak çok

Ballı süt içebilirsin canım sıcak sıcak çok iyi gelir
Bal doktorum izin vermiyor yemeye,süd sevmem
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ihlamur da iyi gelir canım birde tereyağı ocakta koy üstüne 1 buçuk feln zenfecil yok güzelcene onları harmanla ve kaşıkla macun gibi ye arkasına su içme ama geçmiş

Ihlamur da iyi gelir canım birde tereyağı ocakta koy üstüne 1 buçuk feln zenfecil yok güzelcene onları harmanla ve kaşıkla macun gibi ye arkasına su içme ama geçmiş olsun ku
Nanae limon kuzum ve ballı süt geçmiş olsun🤲🤍
Teşekkurler canım yapıcam
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ihlamur da iyi gelir canım birde tereyağı ocakta koy üstüne 1 buçuk feln zenfecil yok güzelcene onları harmanla ve kaşıkla macun gibi ye arkasına su içme ama geçmiş

Ihlamur da iyi gelir canım birde tereyağı ocakta koy üstüne 1 buçuk feln zenfecil yok güzelcene onları harmanla ve kaşıkla macun gibi ye arkasına su içme ama geçmiş olsun ku
Nanae limon kuzum ve ballı süt geçmiş olsun🤲🤍
Teşekkurler canım yapıcam
Geçmiş olsun canimm
Teşekkürler

Dilek47

Kayıtlı Üye
rank
Boğaz ağrısı için ne içe bilirim ?
Geçmiş olsun canım pekmez ve zeytinyağı varsa evde ikisini bir kaynat daha kaynarken yarım bi limon da sık içine kaynasın 2 dk falan soğuduktan sonra iki yemek kaşığı falan iç öyle yap iki güne birşeyin kalmaz inşallah bu tarifi geçen kıştan beridir yapıyorum oğlumada iciriyorum kendim de içiyorum boğaz ağrısına ve öksürüğe birebir iyi genel olarak ta iyi ☺️

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar