Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ihlamur da iyi gelir canım birde tereyağı ocakta koy üstüne 1 buçuk feln zenfecil yok güzelcene onları harmanla ve kaşıkla macun gibi ye arkasına su içme ama geçmiş olsun kuzum
Ihlamur da iyi gelir canım birde tereyağı ocakta koy üstüne 1 buçuk feln zenfecil yok güzelcene onları harmanla ve kaşıkla macun gibi ye arkasına su içme ama geçmiş
Ihlamur da iyi gelir canım birde tereyağı ocakta koy üstüne 1 buçuk feln zenfecil yok güzelcene onları harmanla ve kaşıkla macun gibi ye arkasına su içme ama geçmiş olsun ku
Ihlamur da iyi gelir canım birde tereyağı ocakta koy üstüne 1 buçuk feln zenfecil yok güzelcene onları harmanla ve kaşıkla macun gibi ye arkasına su içme ama geçmiş
Ihlamur da iyi gelir canım birde tereyağı ocakta koy üstüne 1 buçuk feln zenfecil yok güzelcene onları harmanla ve kaşıkla macun gibi ye arkasına su içme ama geçmiş olsun ku
Geçmiş olsun canım pekmez ve zeytinyağı varsa evde ikisini bir kaynat daha kaynarken yarım bi limon da sık içine kaynasın 2 dk falan soğuduktan sonra iki yemek kaşığı falan iç öyle yap iki güne birşeyin kalmaz inşallah bu tarifi geçen kıştan beridir yapıyorum oğlumada iciriyorum kendim de içiyorum boğaz ağrısına ve öksürüğe birebir iyi genel olarak ta iyi