Yardım edin

• Konbuyu başlatan Shshs
  • Toplam 2 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Shshs tarafından oluşturulan Yardım edin başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 355 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yardım edin
Konbuyu başlatan Shshs
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ebruakpinar0354
S

Shshs

Guest
Kizlar susam böceği evimi basmış nasıl kurtulucam ben kaç defa ilacladim ilaçlama şirketi geldi defne yapragi iyi geliyormuş gittim evin her yerine koydum ama olmuyor gördükçe kaşıntı tutiyor uyuyamıyorum nasıl kurtulurum

bebeğimlegüzel

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar susam böceği evimi basmış nasıl kurtulucam ben kaç defa ilacladim ilaçlama şirketi geldi defne yapragi iyi geliyormuş gittim evin her yerine koydum ama olmuyor gördükçe kaşıntı tutiyor uyuyamıyorum nasıl kurtulurum
Gıdalarını sakladığın yeri güzelce temizle herşeyi saklama kabına köy açıkta bişey kalmasın kırıntı falan ya da açık bişey olursa onlara geliyor olabilirler

ebruakpinar0354

Kayıtlı Üye
rank
Kapıyı bacayı ört sineklik falan tak yoksa eyer tül perdelerini tak ört o zaman giremez

Tüm sayfalar yüklendi.