Kızlar ben cuma günü özele normal kontrole gittim muane oldum sonra nst istedi çektim sonuca bakınca panikledi zaten rahatsızdim biraz neyse benimle gel diyim Bi doktorun yanına gittik oda baktı evet acil alınması gerek dedi dikişler ve Rahim yirtilabilir dedi çok büyük sancılar dedi bu arada 33 haftalık gebeyim 3. Sezaryen olacak ve aralarında çok az zaman var diğer ikisi de erken doğum neyse onlar ameliyat işlemlerini yaparken ben çıktım şehir hastanesine geldim burda sancıyı durdurdular iki doz ciğer geliştirici yapıldı digər gebelik lerimde də yapılmıştı şuan sancim yok ama bebeğim geriden geliyor ben beklemek istiyorum sancı olmazsa ne zaman yaparlar doğumu bebek sağlıklı ve iki kilo üstü olursa yoğun bakımda kalır mı ne kadar kalır benim Bi oğlum 33 hafta 1000 gram doğdu 3 ay yoğun bakımda kaldı çok şey atlattık hala çekiyor derdini diğer oğlum 25 haftalık 750 gram doğdu kan yuttuğu için öldü lütfen dua edin ne yapacağımı bilmiyorum özel deki doktorum riske girme yap doğumu diyor ama ben bekliyebildigim kadar beklemek istiyorum sizce ne yapmalıyım uzun oldu hakkınızı helal edin