YARDIM!

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ayşenurburak tarafından oluşturulan YARDIM! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 457 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı YARDIM!
Konbuyu başlatan Ayşenurburak
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Canan_

Ayşenurburak

Kayıtlı Üye
rank
Bebeğim 45 günlük dün hiç bugun de yok denilecek kadar az kakasını yaptı neden ve normal mı ne yapmam lazım

Anne Adayı

Kayıtlı Üye
rank
Benim bebişim 62 qünlük oldu teyzesi😊.. bizde de aynı problem war sürekli kabız hemşire bize eqer kusuyor ve qazını çıkartıyorsa bu süre içinde qayet normal dedi..

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Bebeğim 45 günlük dün hiç bugun de yok denilecek kadar az kakasını yaptı neden ve normal mı ne yapmam lazım
Benim arkadaşın bebeği 3 gün yapmadı doktor nırmal 6 7 günü aşarsa getirin dedi ama o sabiye nasıl kıycaksın ortalığı yıkıyor çocuk özele götürdüler özel lavman yaptı

Canan_

Kayıtlı Üye
rank
Canum Benin oğlum 4 aylık 2 aylık olana kadar her gün kakasını yapardı sonra 4 yada 5 günde bir yapmaya başladı doktora götürdüm 10 güne kadar normal dedi gazını çıkarıyor emiyor ve kakasını yaparken ıkınmıyorsa bir sıkıntı yok dedi bazen

Tüm sayfalar yüklendi.