Yardım

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Amine tarafından oluşturulan Yardım başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,101 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Yardım
Konbuyu başlatan Amine
Başlangıç tarihi
Cevaplar 0
Görüntüleme 0
İlk mesaj tepki puanı 0
Son Mesaj Yazan Sibelita

Amine

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar merhaba 10 haftalık gebeyim bu sabah akıntıyla berber çok az kanama olmuş daha önce başına gelen varmı çok teşekkürler

Amine

Kayıtlı Üye
rank
Evet ilk gebeliğim

Nevin

Kayıtlı Üye
rank
Agrin yoksa ve açık parlak renkli kanama değilse tedirgin olma doktoruna mutlaka bilgi ver

Amine

Kayıtlı Üye
rank
Normalde bel ağrım oluyor ve şuan da da var sabahleyin koltuğu itlemistim dizimle acaba ondan mı oldu ilk bebek biraz korkuyorum hemen kendimi dinlenmeye bıraktım

Nevin

Kayıtlı Üye
rank
Normalde bel ağrım oluyor ve şuan da da var sabahleyin koltuğu itlemistim dizimle acaba ondan mı oldu ilk bebek biraz korkuyorum hemen kendimi dinlenmeye bıraktım
Bakın böyle pozisyonlar yapmayın ama gebeliğin ilk 3 ayi çok önemlidir aslında her ay bizim icin çok önemli ama dediğim gibi önemseyin ve doktorunuza bu bilgiyi verin mutlaka uzanın dinlenin

Amine

Kayıtlı Üye
rank
Bakın böyle pozisyonlar yapmayın ama gebeliğin ilk 3 ayi çok önemlidir aslında her ay bizim icin çok önemli ama dediğim gibi önemseyin ve doktorunuza bu bilgiyi verin mutlaka uzanın dinlenin
Teşekkür ederim çok sağolun

Tüm sayfalar yüklendi.